2777
2789
عنوان

کسی روماتیسم ستون فقرات داشتهَ؟

12235 بازدید | 99 پست

سلام من تازه فهمیدم این مشکلو دارم خیلی نگرانم توی نت خیلی چیزای بدی ازش نوشته، کسی تجربه داره خودش یا اطرافیانش؟ عاقبت این بیماری چی میشه😞😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار میکنی چ دارویی میخوری الان چندسال هس داری دکترت کیه منکه ذلیلم تو زندگی روز مره موندم

پردنیزولون5 که پای ثابته، هیدروکسی کلریدسولفات، گاباپنتین، الارتریت و کلسیم وچندتا مکمل من اصفهانم دکتر پاکزاد میرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چقد وقته داری الان خوبی با اینا 

4سال که فهمیدم، شکر درد که ای کمابیش دارم ولی نسبت به قبل خیای بهترم، میگم یه سوال شما آب به بدتون میخوره دردتون بیشتر میشه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من ک امپول بیولوژیکی هم میرنم بی فایده هس

یعنی مقاوم به درمانی؟ 

پردنیزولون5 که پای ثابته، هیدروکسی کلریدسولفات، گاباپنتین، الارتریت و کلسیم وچندتا مکمل من اصفهانم د ...

این پرد نیزلون میخوری با اون هیدروکسی کلروکین مشکلی نداری منکه اینارو میخوردم معدم سوراخ شده بود کل بدنم بهم ریخته بود

این پرد نیزلون میخوری با اون هیدروکسی کلروکین مشکلی نداری منکه اینارو میخوردم معدم سوراخ شده بود کل ...

با معده ی پر باید خورده بشن چه میشه کرد

بله منم آب به بدنم میخوره  سرما بدترش میکنه

به دکترم گفتم اینو گفت نه اینجور نیست🥴ربطی به آب نداره