2777
2789
عنوان

حق با کنه یا خانواده شوهرم

168 بازدید | 8 پست

حدود ۳ ماه پیش برادر که مجرد بود فوت کرد تو همان تاریخ هم عموی همسرم فوت شد ...

چند روز پیش خواهر شوهرم به خاطر به دنیا اومدن دخترش  جشن توی تالار گرفت ولی من به خاطر مرگ برادرم نرفتم با اینکه همسرم دوس نداشت بره مراسمشون چون از خواهرش دلخور بود ولی من مجبورش کردم بره حالا  مامان و بابای همسرم مدام به همسرم میگن خانمت نیومده و اختلاف انداخته تو زندگیمون بین تو خواهرت  رو شکرآب کرده 

همسرم هم از حرفاشون ناراحت میشه و بهم میگه باید میومدی و تحت تاثیر حرفای اونا قرار میگیره 

حالا با این اوضاعی که پیش اومده من چیکار کنم 

هیچی…

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم 🙏🌺

روحش شاد عزیزم 

اما اونا باید شما رو اینجا درک میکردن

مرگ عزیزی که جوون بوده خیلی سخته

حالا یکی میتونه بعد 3 ماه خودش رو جمع و جور کنه

اما اکثرا این توانایی رو ندارن

اصلا برات مهم نباشه 

خدا لعنت کنه هم شوهرا زبون نفهم هم خونواده هاشونو،شوهر منم قرار مادرشو بیاره خونه درصورتی که تازه آبله مرغون گرفته،فک نمیکنه منو بچه مریض میشیم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

روحش شاد عزیزم  اما اونا باید شما رو اینجا درک میکردن مرگ عزیزی که جوون بوده خیلی سخته حالا ...

ممنونم 🙏🌺

تو این ۳ ماه هیچ کدوم از اعضایی خانواده من هیچ جا نرفتن ولی اونا باز شوهرمو تحت فشار قرار میذارن 

خدا لعنت کنه هم شوهرا زبون نفهم هم خونواده هاشونو،شوهر منم قرار مادرشو بیاره خونه درصورتی که تازه آب ...

عجب مادر شوهرتون خودش باید این درک رو داشته باشه که ممکنه فعلا ناقل باشه و نیاد خونتون

عجب مادر شوهرتون خودش باید این درک رو داشته باشه که ممکنه فعلا ناقل باشه و نیاد خونتون

مقصر شوهر نفهممه اونا که از خدا خواسته مفت بخورن و بخوابن یکی تو دستشون کار کنه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان