2777
2789
عنوان

بع دختری که در آستانه ی ۲۰ سالگیه

294 بازدید | 25 پست

چی توصیه میکنید؟

میخوام همشو انجام بدم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابی رو خودت سرمایه گذاری کن مهارت و دانشتو ببر بالا زبان بخون به خودت برس حواست به سلامتیت باشه باشگاه برو از زندگیت لذت ببر و تبدیل بشو به اون نسخه خفن از خودت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

به قانونای کلیشه ای احمقانه در مورد ازدواج وبچه توجه نکن هر کسی یه وقتی آمادگی این چیزا رو داره قانون نداره که حتما باید این سن باشه وای دیر شد ازین چرتو پرتا

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

الان در دوره انعطاف پذیری هستی 

به طوری که میتونی شخصیت خودت رو تغیر بدی 

اما اینکار بعد از دهه ۴۰ زندگی عملا کار بسیار سختی هست 

پس  به طوری که دوست داری باشی و ازت یاد بشه یک شخصیت ثابت برای خودت بساز

هر چه مرهم می گذارم بند می آید مگر       ای وطن ، خون تو از اروند می آید مگر! 🖤         کاربر قدیمی 

مستقل باش

از زندگی لذت ببر

درگیر روابط با پسرا نکن خودت

ورزش کن و کتاب بخون ، کتاب بخون ،کتاب بخون،...

حرفه ای یاد بگیر

ارزش قائل باش برای خودت

با هرکس هم نشین نباش

پس انداز داشته باش

تجربه سنگین به دست میادیادت باشه

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  

عزیزم هیچ موفقیتی بدون تلاش به دست نمیاد تا جایی که میتونی تلاش کن.

هرکی تو کارت نه آورد بیتوجه نباش ولی تصیمیم گیرنده فقط خودت باش! 

از این به بعد ممکنه شکست بخوری. کاری، مالی، عشقی،... هرچی،... اجتناب ناپذیره.. امیدوارم برات پیش نیاد ولی مطمئن باش توی هیچ شکستی اولین نفر نیستی. چیزی که تو رو نسبت بقیه برجسته میکنه اینه که چه درسی بگیری و چطور از هر تجربه ای بیرون بیای.

آه و ناله و عذاب وجدان بعد از هر ناکامی هم تا یه موقعی تاریخ مصرف داره. از حد بگذره فایده که نداره هییییچ باعث میشه بقیه ازت دور بشن.

امیدوارم موفق باشی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊