2777
2789
عنوان

رسم دستمال خونی شب زفاف!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22434 بازدید | 46 پست

خونواده پسر باید منت دخترو بکشن که بهشون بله بده

وقتی می بینین منتتونو نمیکشن و این رفتارا رو دارن با اردنگی بندازینشون بیرون

همین مونده سر کنن تو اونجامون😑😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم نمیخواست معاینه بره 

مانانم میگف فردا پس فردا اگ تو دوران عقد با پسره ی کاری کردیمن از کجا معلوم بشه پسره این کار و باهات کرده یا ن 

میگف اون وخ اگ اختلافی پیش بیاد بهت تهمت میزننن ک از اول پرده نداشته اما اگ گواهی داشته باشیم خیالمون راحته😑😑😐

خیلی گریه کردم من همیشه فک میکنم پردم پاره هست ابروم میره😭

عزیزم یک بار خودت تنهایی برو دکتر معاینه بشو مطمئن باش هیچ مشکلی نداری یکبار خودت خیال خودت رو راحت کن برو بگو اومدم نوع پرده امو بدونم همین !!واین همه استرس ناراحتی نکش اصلاااااا ارزششو نداره شما فقط داری خودتو اذیت میکنی مطمئن باش هیچ مشکلی نداری این ترسا طبیعی هست

چقد خوبه که هیچ کدومتون رسم و ندارید کاش منم تو این روستای خراب شده بدنیا نمیومدم برام کابوس شده این ...

عزیزم شما مهمه با چه خانواده ای ازدواج کنی اگه اون خانواده سطح بالایی داشته باشه دبگه اینارو نمیخواد که نگران باشی روستاتونم کسی چیزی نمیتونه بگه

این داستانا رو اصلا قبول ندارم مادرشوهرم هم گفت شستم گذاشتمش کنار 

ولی عزیزم شما برو دکتر خودت رو راحت کن انقدر استرس نداشته باش و خواستگارات رو رد نکن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

نه ما شهرستانیم و اصلا همچین رسمی نداریم 

شوهرمم به شدت با این رسم مخالفه 

تازه ما تو عقد رابطه کامل داشتیم چون مطمعن بودیم از همدیگه 

مهم شوهرم بود که دید چه خونی راه افتاد 

مردم خر کین😑

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

من همچین چیزی توی خانواده خودم نشنیدم.البته خودم رفتم گواهی گرفتم و به شوهرم نشون دادم که اونم خیلی خجالت کشید و ناراحت شد ولی من نظرم این بود که داشته باشم که حرفی درنیاد

اما تقریبا ۱۰ سال پیش رفته بودیم تهران بعد عروسی خانواده عروس دنبال دستمال خونی دخترشون میگشتن و در واقع همچین رسم مزخرفی داشتن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40