2777
2789
عنوان

رسم دستمال خونی شب زفاف!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22434 بازدید | 46 پست

سلام عزیزم من شهرستان بودم و خودم و خانوادم و کل مردم شهرم این رسمو دارن، حتی پزشک همسایمون هم ازدواج کرد این رسمو داشتن، اما من یه تنه جلو همه وایسادم ، و گفتم این بی فرهنگیه و هیچ دستمالی به کسی نشون ندادم، پدر شوهر و مادرشوهرم بعدها بهم تیکه انداختن که این رسم دستمال سنت پیامبره(خود پیامبر حق منو ازشون بگیره انقدر بی شرف و دروغ گوان ) و پدرمم ازشون معذرت خواهی کرد(پدرمم بی فرهنگ و بی سواده ) ولی اگه دستمالی نشون میدادم تا آخر عمرم یه تروما برام حساب میشد و اینکه مهم شوهرمه که همون لحظه اول متوجه باکره بودنم شد.انشالله دراینده مردم هم مقاومت کنن و این رسوم چرت برداشته باشه. من به نوبه خودم اون مسئولیت کوچیکی که به عهده‌ام بود به عنوان عضوی از جامعه ، انجام دادم .

سلام، دوست منم یه همچین اتفاقی براش افتاد، چون تو خانواده معتقد به رسم و رسومی ازدواج کرد و همه فامیلای نزدیک به عروس و داماد رفتن پشت در وایسادن و بعد داماد با یه پارچه سفید خونی اومده بیرون و داده به دست باباش، ماهم روستا زندگی میکنیم و این اتفاق بعد 40/50 سال رخ داد وگرنه هیچوقت انجام نمیشد و این دوست من بعد این همه مدت دوباره این رسم مسخره رو بجا اوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان