2777
2789
عنوان

شوهرم با دستع گل اومد گفت ببخشید

312 بازدید | 13 پست

من همونیم که میگم میخام طلاق بگیرم بخاطر رفتار های شوهرم که شب عروسی رف با دوستاش تا صب عرق خورد حرف های خیلی بدی تو رابطه جنسی میزنه تو عادت ماهیانه رابطه جنسی میخاد و میگه میخام برم زن دوم بگیرمو فلان و...هنوز ۳ هفتس عروسی کردیم 

قبلنا خیلی بهش فرصت دادم دفعه آخرم گفتم آخرین فرصتیه که میدم 

دیروز رفتیم مشاوره .مشاوره گف بخاطر من یه فرصت دوباره بهش بده و فلان 

بعد اونم رفت با دسته گل اومد گف ببخشید و اشتباه کردم دیگه تکرار نمیکنم 

مهریمو گذاشتم اجرا 

بنظرتون این آدم ارزش فرصت دوباره دادن داره؟؟

به هرکی میگم میگه نه تو خیلی فرصت ها دادی بهش این آدم بشو نیس 

تو سه هفته س عروسی کردی چطوری خیلی فرصت دادی بهش؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران نامزدی... ۳بار منو زده  اینا فرصت نیس؟

وقتی تو دوران نامزدی دست روت بلند میکنه تو باز ازدواج میکتی میری زیر یه سقف ؟؟!اشتباه نیس بنظرت

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

تو که آب از سر گذروندیم و عروسی هم برپا کردی یک بار دیگه فرصت بده هر چند من چشمم آب نمیخوره 

اگر تو دوران عقد بودی میگفتم کار یک سره کن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

داره 

بخاطر حرف دیگران و چیزایی که میگن جدا نشو

اونا اگه زندگی خودشونم بود باز فرصت میدادن 

همه ما آدما همینیم

راجع به زندگی دیگران هرچیزی رو میگیم و آسون میدونیم 

ولی پاش برسه واسه خودمون و زندگیمون هر کاری میکنیم که بهم نخوره 

:)

چشمم آب نمیخوره آدمی با این خصوصیات یه شبه تغییر کنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

داره  بخاطر حرف دیگران و چیزایی که میگن جدا نشو اونا اگه زندگی خودشونم بود باز فرصت میدادن&nb ...

دقیقا 👌

بعضیارو دیدم اینجا نظر میدن ب استارترای تاپیکا که مگه زن نیستی مگه عزت نفس نداری  مگه غرور نداری جدا شو ازین مرد چرا عمرتو تلف میکنی پاس اصلا فرصت نده با بچه هات برو یه خونه بگیر راحت زندکی کن 

انگار بر یه زن با یکی دو تا بچه  تو این دورو زمونه امکان خونه گرفتن هست این زن کی فرصت کنه جدا شه کی فرصت کنه کارپیدا کنه کی فرصت کنه پول جمع کنه خونه بگیره 

یکی نیس بگه تو این مدت کجا بمونه با بچه هاش تو خیابون؟؟؟؟؟

بر زنی که حمایت خونواده رم نداره 

نمیدونم بعضیا چقد راحت حرف طلاقو پیش میکشن  و نسخه میپیچن ، درسته شاید خفته خونه اون مرد موندن ولی خوبه تو خیابونا آواره شه؟؟؟

تو دیکه ازدواج کردی فرصت بدی ندی از تو چیزی کم نمیشه ، این مدت موندی دو هفته هم روش فرصت بده نشد برو اقدام کن