2777
2789
عنوان

خیانت کردم

552 بازدید | 24 پست

سه ساله نامزدم و تو این مدت با اخلاقای خوبو بدش ساختم با شکاکیاش ساختم در حالیکه کاری نمیکردم و تو این سه سال پس اندازی  هم جمع نکرده حتی بخاطر اینکه ماشینش خراب شده  بود  انگشترو گوشواره ای ک واسم اورده بودو فروخت  الان ۳ ماه شده با کسی اشنا شدم ک بهم ارزش میده هوامو داره اعتماد بنفسمو برده بالا برا تولدم انگشتر طلا خرید درصورتیکه نامزدم سه سال یه تولد نگرفته واسم و اقایی ک باهاش درارتباطمم خیلی وابستم شده و گفته اگ جدا شم میاد خواستگاریم و منم مطمعنم به این قضیه 

نامزدمم میگه تغییر کرده رفتارت و برعکس حالا نامزدمم رفتارش بهتر شده بخاطر اینکه میگه از دستم نده چیکار کنم ؟😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که نامزدتون تغییر کرده یه فرصت به نامزدتون بدین.فعلا" تمام تمرکزت باید به زندگی که توس هستی باشه باید زندگیت رو درست کنی ترمیمش کنی بهترش کنی الان که نامزدتون بهتر شدن پس ادامه بده با ایشون.به نامزدت در مورد رابطه ات با پسر دیگه چیزی نگو و فراموشش کن.بعضی از رازها رو نباید سرش رو بازکنی.

بزار پول برات کار کنه نه تو برای پول.
اگه دوسش نداری نانزدتو از رو دلسوزی باهاشی بهتره تموم کنی

کسیو جز منو مادرشم نداره ولی تو این مدتی ک باهم بودیم خیلی اذیتم کرده و حالا ک نسبت بهش سرد شدم اون خیلی دوسداره وقتشو باهام بگذرونه یه سره میخواد پیشم باشه بحثی نمیکنه میگه ک مبادا از دستم بده 

ولی اقایی ک باهاشمم بینهایت خوبه اصلا فرشتس اینقد ک هوامو داره دندون درد بودم خودش صبح واسم پول ریخت برو درست کن دندونتو ولی نامزدم یبار پول خواستم نداد گف ماشین خرج داره