2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 24 پست
کسیو جز منو مادرشم نداره ولی تو این مدتی ک باهم بودیم خیلی اذیتم کرده و حالا ک نسبت بهش سرد شدم اون ...

انتخاب خودته ..ایشالله هر چ هست خیره 

ولی جالبه برام چجوری طرف تو این چند ماه جوری وابسته شده هیچ این همه کادو خریده ...و بهت میرسه ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یبار شدید دعوامون شد یه ماه دور بودیم میگه این یه ماه دوری باعث شده به خودم بیام ک نمیتونم بدون ...

خوبه باز فهمیده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

انتخاب خودته ..ایشالله هر چ هست خیره  ولی جالبه برام چجوری طرف تو این چند ماه جوری وابسته شده ...

نمیدونم واقعا وقتیم خواستم تموم کنم  باهاش ک گفتم ته رابطمون هیچه  عرررررر میزد خیلی وابستم شده میگه کسیو اینجوری تاحالا دوس نداشتم .مدت کمی باهم بودیم ولی اون جوری وابسته شده ک من نشدم 

نمیدونم واقعا وقتیم خواستم تموم کنم  باهاش ک گفتم ته رابطمون هیچه  عرررررر میزد خیلی وابست ...

ب نامزدت حس داری ،؟یه از رو ترحم ک باش موندی

ب نامزدت حس داری ،؟یه از رو ترحم ک باش موندی

بیشتر ترحمه و یه ذره حس هم هست اخلاق نامزدم بشدت تندم هست ولی با من خوب رفتار میکنه 

و این عاقا خییییییییلی ارومو خونسرده اصلا ادم دلش نمیاد بهش بگه بالا چشمت ابروعه با نامزدم ک هستم یه ادم عصبیم  ولی با این عاقا ارومم و بحثی هم باشه به ارومی حلش میکنم 

بیشتر ترحمه و یه ذره حس هم هست اخلاق نامزدم بشدت تندم هست ولی با من خوب رفتار میکنه  و این عاق ...

فقط ی چیز بهت بگم ک هرگز دلت واس کسی نسوزه

مشخصع این اقایی که در ارتباطی الان از احلاق های بدش رو نمیکنه برات .با همسرت باش دوست داری اونم بره دنبال یکی دیگ؟ اگ دیدی راهی نداره طلاقتو بگیر بعد برو دنبال شخصیت جدید