2777
2789
عنوان

در مورد پسرم استرس شدید دارم

666 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من پسرم ۵ سالشه یکم قلدر و پرخاشگری در حالیکه نه من نه شوهرم هیچکدوم اینجوری نیستیم من از ۲ سالگی گذاشتمش مهدکودک. الان ۵ سالشه پیش۱ هست. همیشه مربی هاش گله داشتن که گاهی میزنه یا گاز میگیره. حالا اینا رو دارم با مشاور حل میکنم الان مشکل خودمم که همش استرس دارم اونم به شکل بسیار شدید این بچه میخواد بره مهد یا شماره مهدکودک رو رو گوشیم میبینم حالت حمله عصبی بهم دست میده انگار برگه امتحانی دستم دادن و هیچ سوالی بلد نیستم کلا زندگیم از این استرس مختل شده.همش نگرانم کار یا رفتار بدی بکنه.بخدا دارم دیوونه میشم خودم رو مادر بد و بی لیاقتی میدونم.😭😭😭😭😭 چکار کنم اینجوری نباشم

ببرش روانشناس کودک

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تنها نیستی هم وطن منم بخاطر پسرم همینجوریه زندگیم 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

خب رابطه دو نوع استرس رو تحربه میکنه استرس های افقی و عمودی افقی ک خب طبیعیه مث بچه دارشدن بیکاری بی پولی و ... اما استرس های عمودی استرس هایی هست که ما باخودمون وارد رابطه میکنیم راجع به شما هم خب این مشکل رو با خودت وارد رابطه کردی و متاسفانه چیزی ک ک تا الان من متوجه شدم حلش هم نکردی بچه دار شدی ک ممکنه نسل بعدت رو هم درگیر کنی .... باید هم برای خودت هم فرزندتون به رواندرمانگر مراجعه کنید

هی میگم عرضه تربیت یه بچه رو نداشتم لیاقت داشتنش رو ندارم. خیلی افسرده و عصبی شدم 

ن خب واقعا باید برای هر کاری سوادش رو داشته باشی چن‌تا کتاب راجع به تربیت بچه خوندی ک‌چطور باهاش رفتار کنی ؟ میگی افسردم‌عصبیم خب شما که داری دردت رو بلند بلند داد میزنی اولین‌کسی ک باید همراهیت کنه‌خودتون‌هسی 

بعضی از رفتارا مخصوصی سن خاصیه خیلی ب تربیت ربط نداره 

خودتو قوی کن پس فردا وارد مدرسه میشه و هزار تا چالش جدید برات پیش میاد 

از ۱۳-۱۴سالگی پسرا نگم برا😖😖😖😖😖الان پسر من ۱۳سالشه خیییلی وقتا حس میکنم رسیدم ته بن بست 

نگران نباش هنوز برا تربیت و علت یابی اش دیر نشده ، شنیدی که پیامبر ص چه فرموده ، فرزندان تا 6یا 7 سالگی پادشاه اند  7سال دوم را سخت بگیریند در آموزش و تربیت شان 7 سال سوم به عنوان مشاور نظر خواهی و در کارها مشورت خواهی کنید ، بعد یه سوال همین یک فرزند را دارید؟

و خدای که همین نزدیکی ست