2777
2789
عنوان

در مورد پسرم استرس شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 17 پست
نگران نباش هنوز برا تربیت و علت یابی اش دیر نشده ، شنیدی که پیامبر ص چه فرموده ، فرزندان تا 6یا 7 سا ...

بله همین یکی هست. ببینید تمرکزش خوبه خیلی هم جنب و جوش و فعالیت بیش از حد نداره. بیشتر غر میزنه و لجبازی.مثلا میگه مادر بهم آب‌نبات میدی بگم نه آنقدر داد و فریاد میکنه که بگو آره میدم بهت. یعنی مقاومت میکنم بگم نه منو میزنه داد میزنه

بله همین یکی هست. ببینید تمرکزش خوبه خیلی هم جنب و جوش و فعالیت بیش از حد نداره. بیشتر غر میزنه و لج ...

نگرانی نداره اتفاقا خوشحال باش برای چیزی که می خواد سعی و تلاش می کننه بهتر از این بود که مظلوم باشه نتونه از خواسته های خودش دفاع کنه . مادر بزرگم می گفت بچه های که تو بچگی شیطونن بزرگ شدنی آروم تر و بچه های که آروم ان بزرگ شدنی بیشتر عصبی می شن چون نتونستن حرف و خواسته هاشون را مطرح کنند عقده ی میشن . کتاب تربیت کودک بخون ، تونستی خودت برو پیش مشاور تربیت کودک خلاصه با کار اشتباه اون تو دعواش نکن چون بدتر الگو برداری می کنه مخصوصا بچه ها کمتر نگاه می کنند پدر مادر چه کار می کنند بیشتر به رفتار ما نگاه می کنند و الگو برداری می کنند و خصوصا سعی کنید با همسرتان و همسرتان با شما درست و منطقی در زندگی رفتار کنید نگران نباش ان شاا.... فرزند صالحی برای شما و از اصحاب و کمک کنندگان ظهور آقا خواهند شد یا حق

و خدای که همین نزدیکی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.