سلام بچه ها من پسرم ۵ سالشه یکم قلدر و پرخاشگری در حالیکه نه من نه شوهرم هیچکدوم اینجوری نیستیم من از ۲ سالگی گذاشتمش مهدکودک. الان ۵ سالشه پیش۱ هست. همیشه مربی هاش گله داشتن که گاهی میزنه یا گاز میگیره. حالا اینا رو دارم با مشاور حل میکنم الان مشکل خودمم که همش استرس دارم اونم به شکل بسیار شدید این بچه میخواد بره مهد یا شماره مهدکودک رو رو گوشیم میبینم حالت حمله عصبی بهم دست میده انگار برگه امتحانی دستم دادن و هیچ سوالی بلد نیستم کلا زندگیم از این استرس مختل شده.همش نگرانم کار یا رفتار بدی بکنه.بخدا دارم دیوونه میشم خودم رو مادر بد و بی لیاقتی میدونم.😭😭😭😭😭 چکار کنم اینجوری نباشم
نگران نباش هنوز برا تربیت و علت یابی اش دیر نشده ، شنیدی که پیامبر ص چه فرموده ، فرزندان تا 6یا 7 سا ...
بله همین یکی هست. ببینید تمرکزش خوبه خیلی هم جنب و جوش و فعالیت بیش از حد نداره. بیشتر غر میزنه و لجبازی.مثلا میگه مادر بهم آبنبات میدی بگم نه آنقدر داد و فریاد میکنه که بگو آره میدم بهت. یعنی مقاومت میکنم بگم نه منو میزنه داد میزنه
بله همین یکی هست. ببینید تمرکزش خوبه خیلی هم جنب و جوش و فعالیت بیش از حد نداره. بیشتر غر میزنه و لج ...
نگرانی نداره اتفاقا خوشحال باش برای چیزی که می خواد سعی و تلاش می کننه بهتر از این بود که مظلوم باشه نتونه از خواسته های خودش دفاع کنه . مادر بزرگم می گفت بچه های که تو بچگی شیطونن بزرگ شدنی آروم تر و بچه های که آروم ان بزرگ شدنی بیشتر عصبی می شن چون نتونستن حرف و خواسته هاشون را مطرح کنند عقده ی میشن . کتاب تربیت کودک بخون ، تونستی خودت برو پیش مشاور تربیت کودک خلاصه با کار اشتباه اون تو دعواش نکن چون بدتر الگو برداری می کنه مخصوصا بچه ها کمتر نگاه می کنند پدر مادر چه کار می کنند بیشتر به رفتار ما نگاه می کنند و الگو برداری می کنند و خصوصا سعی کنید با همسرتان و همسرتان با شما درست و منطقی در زندگی رفتار کنید نگران نباش ان شاا.... فرزند صالحی برای شما و از اصحاب و کمک کنندگان ظهور آقا خواهند شد یا حق