بچه ها بعد ۵ سال یه خواستگار برام اومده خیلی مشتاق
ولی اصلا به دلم چهرش نیوفتاد خوشم نیومد
موندم چرا هیچ خواستگاری ندارم
همه میگن خوشگلی چرا خواستگار نداری
چله برداشتم نشد چرا
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخلاق، قیافه عادی میشه، ولی اخلاقیات هرگز عادی نمیشن، من شوهرم خوشگل نیست،زشتم نیست اتفاقا خیلی بانمکه، اخلاقش اما نسبت به خیلی مردا عالیه اصلا قیافش به چشمم نمیاد
هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲
ناراحت نباش اکثرا ندارن خواستگار دیگه دوره اسن حرففها گذشنه مردم با دوست پسراشون ازدواج میکنن که اونم من عرضه اش ندارم حتی ی پسر پیدا کنم و مخ بزنم واس ازذواج
یا اینکه اونقدر فعال ان کیس مد نظرشون خودشون پیدا میکن دوره تو خونه نشستن به امید خواستگار گذشنه دیگه
چهره مهمه. ولی یمدت باهاش صحبت کن. گاهی چهره تو دیدار اول تو ذوق میزنه ولی بعد که دو طرف با هم حرف میزنن از هم خوششون میاد و دیگه اون حس قبل و نسبت به هم ندارن.
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
اخلاقش چطوره؟ شرایطش چی؟ چهرش از چه نظر پسندت نیست به نظرت خوش قیافه نمیاد یا کلا بی دلیل
نه اصلا مدل مو
پوستش خیلی سبزه تند بود
نه شغلشم خوب نیست موندم من مغازه دارم لیسانسم طرف دیپلم تو کارگاه باباش تراشکاری
تراشکاری که شغل خوبیه و حداقل درآمدش دو برابر کارمندیه. چون شغل شوهر من جوریه که با تراشکارا کار میکنه.
آدم تو خواستگار دنبال یه فوق العاده ایده آله ولی واقع بین باش. اگه با همین اقا دوست بودی نظرت فرق می کرد و عاشقش بودی.
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏