2777
2789
عنوان

عاشق نبودن

136 بازدید | 12 پست

سلام. دوستان من نمیدونم مشکل چیه ولی من توی عمرم از ته دل عاشق هیچکس نشدم. یعنی شده مثلا حداکثر 1 سال عاشق یکی باشم ولی باز اونقدر عمیق نبوده که حاضر باشم خودمو بکشم بخاطرش. اصلا درک نمیکنم دخترایی که حاضرن جونشونو هم بدن بخاطر پسره و خود ک . شی میکنن و وقتی پسره ولش میکنه نمیتونن فراموشش کنن و مدام خاطراتش با اونو مرور میکنن. بعد نزدیک 1 سال قشنگ میبینم طرف مقابل اصلا آدم مناسبی نیست و عقده ای هست فورا از چشمم میوفته و دل زده میشم ازش. جالبه زود زود کراش میزنم ولی عمیقا عاشق نشدم هیچوقت. کراش زدنام خیلی لحظه ای هست و بعد چند روز اصلا به یادش هم نمیوفتم. اکثرا رو ظاهر آدما کراش میزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه که عاشق نمیشن یسری قبل ازدواج یسری بعدش و یکسری اصن به اونجا نمیرسن فقط علاقشون وابستگیه

من وابسته هم نمیشم آخه:))) فقط صرفا یه مدت هیجانی میشم با دیدنش. بعد که رفتارای گندی ازش میبینم فورا از چشمم میوفته و به کل فراموشش میکنم

بعضی پسرا دیگه چه پخی ان که بخاطرشون خود کشی میکنناگه بدرد میخوردن که رابطه شون ادامه دار میشدفقط یه ...

آفرین دقیقا. منم دیگه واقعا انقد بی احساس شدم حتی عاشق هم نمیشم. قبل 20 سالگیم اره یخورده احساساتی بودم ولی الان اصلا:)))

آفرین دقیقا. منم دیگه واقعا انقد بی احساس شدم حتی عاشق هم نمیشم. قبل 20 سالگیم اره یخورده احساساتی ب ...

دقیقا اول پسر باید عاشق دختر بشه نه برعکس

اینجوری بهتره

دخترا الکی و سریع عاشق میشن و بهشم نمیرسن و شکست میخورن اخرشم افسردگی میگیرن😂😂

نگو سرت میاد هنوز وابسته نشدی تا این حرف و بزنی ، مثل من ولی من صبح تا شب شب تا صبح تو خواب بودم همش افسردگی تا خبر اومد با دو تا بچه طلاق گرفت و سکته کرد مرد دیگه فراموش کردم

❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش

دقیقا اول پسر باید عاشق دختر بشه نه برعکساینجوری بهترهدخترا الکی و سریع عاشق میشن و بهشم نمیرسن و شک ...

اتفاقا همینایی که من روشون کراش بودم متوجه شدم اول اونا عاشقم بودن بعد ناخوداگاه من هم ازشون خوشم اومده:/