اخه برام سواله یکی رو میشناس خیلی طول میکشه در حالی که برام من زود تموم میشه
شما چن دقیقه طول میکشه براتون؟
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
حالا مگه غسل با غسل فرق میکنه؟ که تو عنوان میگی جنابت🤔 عجب
بحثمون در مورد این غسل بود
هر غسلی باشه 5 دقیقه تا ده دقیقه کافیه بیشترش اسراف آبه
منظورم همون وقتی نیت میکنی سر و گردن زیر اب میبره بغیر از صابون و شامپو اینا