پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍
پس چرا من حتی شب قبل مجلسمم استرس نداشتم روز خود مجلس هم همینطور 🤦🏻♀️
دور از شوخی و همه چی اصن استرس نداشته باش مجلس من ۱۰ مهرماه بود و همه چی عالی پیش رف مطمئن باش برای توام همین میشه کلا همه چی ی جور خاصی مرتب کنار هم قرار میگیره اصن نگران نباش
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍
استرس آرایش و لباستو داری؟ اینو بدون ک عروس در همه حال قشنگه و خوشگل میشه
استرس دیر آماده شدن و دیر رسیدن ب عکاسی رو داری؟اینو بدون ک اگرم ی درصد دیر کردی عروس قبل تو و بعد توام همین اتفاق براشون افتاده و فقط تو نیستی کلا عروسا دیر میرسن ب آتلیه و... مث خود من
استرس رقصتو داری؟اینو بدون ک اونشب با اون لباس و حس خوبی ک داری چنان قشنگ برقصی ک همه لذت ببرن اینو کسی داره بهت میگ ک رقصش خوب نیس اما شب مجلس ی جوری رقصید ک همه مونده بودن