2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای من که سر عقدم داشتم پس میوفتادم😫😫😫

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

پس چرا من حتی شب قبل مجلسمم استرس نداشتم روز خود مجلس هم همینطور 🤦🏻‍♀️

دور از شوخی و همه چی اصن استرس نداشته باش مجلس من ۱۰ مهرماه بود و همه چی عالی پیش رف مطمئن باش برای توام همین میشه کلا همه چی ی جور خاصی مرتب کنار هم قرار میگیره اصن نگران نباش

وقتی کاراتو درست انجام بدی نباید استرس داشته باشی

بشین به همه چی همممه چی فکر کن دقیق برنامه ریزی کن 

طبق برنامه پیش بری هیچی نمیشه 

من از اون عروسا بودم که خودم دنبال کارام بودم

انقد بدو بدو کردم وقت نشد استرس بگیرم

خدا رحم کنه بهت بااون مادرشوهر فولاد زره ات😵‍💫😵‍💫😵‍💫

استرست واسه اون بیشتر باشه تا عروسیت

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نمیشه😬

استرس آرایش و لباستو داری؟ اینو بدون ک عروس در همه حال قشنگه و خوشگل میشه 

استرس دیر آماده شدن و دیر رسیدن ب عکاسی رو داری؟اینو بدون ک اگرم ی درصد دیر کردی عروس قبل تو و بعد توام همین اتفاق براشون افتاده و فقط تو نیستی کلا عروسا دیر میرسن ب آتلیه و... مث خود من 

استرس رقصتو داری؟اینو بدون ک اونشب با اون لباس و حس خوبی ک‌ داری چنان قشنگ برقصی ک همه لذت ببرن اینو کسی داره بهت میگ ک رقصش خوب نیس اما شب مجلس ی جوری رقصید ک همه مونده بودن 

فقط خاهشن فیلم از جهاز نزا مخصوصن عکس توالت 😑کار چیپیه ...بعدم هی بلند نشی برقصی الکی الکی 

سنگین رنگین باش ..چون میدونم بعدن هی میای میشینی جلو فیلم عروسی عر میزنی 😂😂کاینجا چرا این کارو کردم وای اونجا چرا اینجوری کردم ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز