2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کاراتو درست انجام بدی نباید استرس داشته باشی بشین به همه چی همممه چی فکر کن دقیق برنامه ریزی ک ...

من زیاد فکر نمیکنم ولی وقتی یادم میوفته می‌خوام پس بیوفتم

استرس آرایش و لباستو داری؟ اینو بدون ک عروس در همه حال قشنگه و خوشگل میشه  استرس دیر آماده شدن ...

منم دقیقا بیشتر استرس رقص و دارم 🤣🤣🤣 میترسم از استرس نتونم قر بدم😂

هیچ کار چرا استرس داری اصلا دلیل و منشا استرست چیه به من بگو

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

هیچ کار چرا استرس داری اصلا دلیل و منشا استرست چیه به من بگو

استرس اینو دارم ک باید تو تالار چیکار کنم رقص م تمرین کردم استرس اینو دارم با حال و هوای اونجا کلن یادم بره و نتونم قشنگ برقصم😬😂💃

استرس اینو دارم ک باید تو تالار چیکار کنم رقص م تمرین کردم استرس اینو دارم با حال و هوای اونجا کلن ی ...

چرا رقص تمرین نکردی خب دختررر از فردا بگیر شروع کننن خدای نکرده مشکل دیگه پیش بیاد من رقص تمرین کرده بودم ولی لنز توی چشمام نمیتونستم ببینم ولی خوب تانکو رو رفتم بعد رقص کلا دراوردم لنز رو داشتم کور میشدم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

خدایی حالتو خریدارم  چطور میشه ادم شب عروسیش ی شب معمولی باشه  مثل بقیه شبا  اون ش ...

من یازده سال پیش عروس شدم ب نظرم هیچ فرقی نداره ، اون موقع فقط با استرس الکی حال خودتو و شب خودتو خراب می‌کنی من از استرس الکی با لباس عروس تو آرایشگاه ۵ بار رفتم دستشویی ولی دقیقاً فرداش گفتم چ استرس بیخودی بود، برای همین میگم ی شب عادی مثل بقیه شباس الکی با استرس خرابش نکنین 

امروز ب شوهرم میگفتم برو تالارو کنسل کن فرمالیته بگیریم😂😂😂

ببخشید دور از جونت از نظر من جشن گرفتن بزرگترین حماقته خدایی نکرده توهین نمیکنما نظر خودمه واقعا نمیتونم درک کنم چرا باید آدم اینهمه هزینه بکنه اونم تو شرایط فعلی برا اینکه فامیل بیان ببینن بخدا اگه یک درصد برا کسی اهمیت داشته باشه اصلا هیچ منطقی از نظر من پشتش نیست توی دنیای امروز

من خودم اگه ازدواج کنم تحت هیچ شرایطی جشن نمیگیرم بهترین لباس و آرایش رو انجام میدم بهتربن آتلیه و یه کلیپ شیک بعدم یه شام به دوتا خانواده و میرم به سلامت بدون دردسر و راحت خرجی که میخوام بکنم تو شکم فامیلی که هیچ چیز زندگی من براش مهم نیست میزارم برا شیک تر شدن آرایش و لباس و آتیلیه و کلیپ و زندگی خودم

ایشالا که خدشبخت ترین باشی عروس خانم❤️

کاش میشد بشی🖤💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز