میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡
2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 . یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺 محتاجم به دعاهاتون😞 عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜 رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
الان ویولن دوست دارم ولی کلاس نرفتم و نخواهم رفت 😂
ولی یه چند سالی پیانو میرفتم در دوران طفولیت حالا شاید بازم رفتم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 . یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺 محتاجم به دعاهاتون😞 عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜 رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻