2777
2789

تا به امروز تنها کسی ک واس زندگی مشترکم تلاش کرده نن بودم 

شوهرم(عقدیم)بعد هر بحث قطع ارتباط میکنه اخرشم من باید برم تنها کسی ک نگران این رفتارع منم ک چقدر لطمه ب زتدگیمون میزنه 

خسته شدم از یک طرفه بودن نگرانی ها الانم پنج روزه قطع ارتباطیم واین وسط فقط منم ک نگرانم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نقطه ضعفتو میدونه ....بیخیالش شو ببین چطور میاد سمتت

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش یه مشاور خوب عزیزم 

بحث زندگی و آیندته 

به خودت فکر نکن فقط 

به این فکر کن که ممکنه در آینده صاحب فرزند بشی 

خودتو بزار جای اونا ببین به اندازه ی کافی هوشمندانه انتخاب کردی یا نه؟:)

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
ببین من فقط یه جمله بت میگم به قول خودت خاهرانه: عقد شیرین ترین دوران هر زندگیه  دیگه تا اخ ...

....💔

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه روز به خودت میای ،میگی کاش زودتر ازش جداشده بودم ، این خواهرانه ترین و رک ترین جمله هست

اگه شرایطشو داری اصصصلا به ادامه زندگی با این مرد فکر نکن

مطمئن هستم 

سراسر زندگی من معجزه بود 
....💔

از نظر من دوران عقد بدترین دوران هست ..حداقل برای من اینجوری بوده ...دو تا آدم متفاوت با دو تا طرز فکر متفاوت و دو تا فرهنگ متفاوت میخوان با همدیگه زندگی کنن و این سخت ترین کار هست که بخوای دنبال نقاط مشترک این رابطه باشی ...مطمئنا دعوا و چالش های زیادی داره 

بسته به نوع مشکلات و اخلاقها میشه فهمید که این ازدواج درسته یا نه 

من و همسرم وقتی عقد شدیم زمین تا آسمون با هم فرق داشتیم ...دوران عقد خوبی از نظر خودم نداشتم چون به قول شما همش به قهر و ناراحتی بود ...تنها بدی همسرم این بود که زود قهر میکرد و به قول معروف حرف فقط حرف خودش بود که مثلا گربه رو دم حجله بکشه ...من باهاش کنار اومدم چون خوبی های زیادی داشت ...اما وقتی رفتیم سر خونه زندگی مشترکون همه چیز عوض شد .همسرم واقعا اخلاقش عوض شد و اینقدر نقاط مشترک پیدا کردیم که هر موقع بحث و دعوا هم میکنیم کافیه یه بار تو چشمای هم نگاه کنیم فوری آشتی میکنیم و دنبال حل مشکل میریم ..الان 11 سال از ازدواجمون میگذره و من هنوز راضی هستم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
از نظر من دوران عقد بدترین دوران هست ..حداقل برای من اینجوری بوده ...دو تا آدم متفاوت با دو تا طرز ف ...

ماهم دوران عقدخوبی نداریم

ماهم دوران عقدخوبی نداریم

ببین این قهر و آشتی ها همه جا هست ...اما اما اما 

اخلاقهای دیگه اش رو هم نگاه کن ...شما رو بیرون میبره ؟ دست به جیب میشه ؟ نوع بیانش با شما چطوریه ؟ رابطه اش با خانواده شما چطوریه ؟ رابطه خانواده اش با شما چطوریه ؟ اهل کار هست ؟ اهل زندگی هست ؟ 

خیلی از این سوالات رو خانمها تو همون رابطه های اول میفهمن ..به قول معروف یه زن وقتی یکی دو بار با یه مرد صحبت کنه کامل میفهمه که این مرد چطور مردیه ..

شما هم نگاه کن ببین قهر و آشتیتون برای چیه ؟ علت اصلی رو پیدا کنید .

ما تو دوران عقد بیشتر دعواها و قهرامون بخاطر عدم شناختی که از اخلاقیات هم داشتیم اتفاق میفتاد که خوشبختانه وقتی زیر یه سقف رفتیم کامل حل شد .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ببین این قهر و آشتی ها همه جا هست ...اما اما اما  اخلاقهای دیگه اش رو هم نگاه کن ...شما رو بیر ...

دعوا بخاطر بدقولی شوهرم هس ک روز اول گفتن درس اشکالی نداره بخون دانشگاه برو الان میگه ن حق نداری کلاساتو بری

دعوامون برسر بی احترامی هایی ک میکنه برسر این ک میره ساعت دوشب میره خونه

رفیق بازه

دعوا بخاطر بدقولی شوهرم هس ک روز اول گفتن درس اشکالی نداره بخون دانشگاه برو الان میگه ن حق نداری کلا ...

خب اینا مسائل مهمی هست که حتما حتما قبل اینکه برید زیر یه سقف باید بهش رسیدگی بشه ...

بهتره بشینی باهاش حضوری و منطقی صحبت کنید.هر چند اگه سنتون زیاد نباشه نمیشه به صحبتهاتون امیدی داشت 

چرا میگن حق نداری بری دانشگاه ؟ خودش چه تحصیلاتی داره ؟ 

بی احترامی به خانواده شما ؟ 

رفیق بازیش در چه حده ؟ هر شب ؟ بهشون بگید محدودش نمیکنید اما باید برای زندگی مشترک تلاش کنه ...میتونه در هفته یه روزش رو به دوستاش اختصاص بده اما بالاخره شما هم همسرش هستید و باید برای شما هم بیشترین تایمش رو بزاره 

در نهایت اینکه باید حتما در ارامش و عاقلانه با هم صحبت کنید وگرنه مشکلتون حل نمیشه .

خب اینا مسائل مهمی هست که حتما حتما قبل اینکه برید زیر یه سقف باید بهش رسیدگی بشه ... بهتره بشینی ب ...

من۲۰ اون۲۸

بخاطر این ک همکلاسی پسر داری ومحیط دانشگاه امن نیست 

هرشب کارش اینه میره با دوستش ساعت دوشب میره خونه از۲۴ساعت۲۰ساعتش بیرونه

صحبت کردم میگه باشه اما فرداش رو از نو روزی از نو 

من محدودش نکردم منطقی گفتم ک اذیت میشم اما واسش اهمیت نداره

خب اینا مسائل مهمی هست که حتما حتما قبل اینکه برید زیر یه سقف باید بهش رسیدگی بشه ... بهتره بشینی ب ...

خودش سیکل داره

مغرور لجباز و دیکتاتور میگه کارای من ب تو مربوط نیست اما تو ابم میخوری باید ب من بگی 

خودش سیکل داره  مغرور لجباز و دیکتاتور میگه کارای من ب تو مربوط نیست اما تو ابم میخوری باید ب ...

خب کارتون سخته ...تو دوران عقد خیلی از مردها از این صحبت ها رو دارن که نباید بدون اجازه من اینکار رو بکنی اونکار رو بکنی اما تو زندگی مشترک دیگه اینجوری نیستن اما عکسش هم زیاد دیدیم ...

مثلا یادمه هنوز عقد بودیم با پدر و مادرم عروسی فامیل رفتیم ...همسرم به من زنگ زد که چرا بدون اجازه من رفتی ..گفتم من هنوز خونه پدر و مادر هستم و اختیارم دست اوناست .باغریبه هم که نرفتم ..اما با اینحال چشم هر جا خواستم برم بهتون خبر میدم ...و هنوزم هم دوتاییمون همینجوری هستیم .هر جا بخوایم بریم به هم خبر میدیم .

این چشم گفتن خیلی کار ساز هست ...شما یه بار امتحان کن .اصل مطلب رو بگو اما ته جمله هم بگو به خاطر شما چشم ولی شما هم لطفا اگه جایی میری بگو که من دل نگران نباشم ....

نحوه ی بیان خیلی تاثیر داره ..رو نحوه بیان خیلی تمرین کن :)))))))))))