2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده ی من نسل اندر نسل تولیدی نبات و آبنبات داشتن ولی متاسفانه پدرم علاقه ای بهش نداشت و گذاشت کنار ولی من اگه یک روزی پولی داشته باشم قطعا میفتم تو این کار

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خانواده ی من نسل اندر نسل تولیدی نبات و آبنبات داشتن ولی متاسفانه پدرم علاقه ای بهش نداشت و گذاشت کن ...

چه ابنباتی؟ درامدش خوبه ینی؟ سرمایه زیاد میخواد مگه که شروع نمیکنی؟

چه ابنباتی؟ درامدش خوبه ینی؟ سرمایه زیاد میخواد مگه که شروع نمیکنی؟

همه نوع آبنبات شکری کنجدی نارگیلی هلی....درآمدش خیلی خوبه یعنی بابام میگه به نسبت زمان درآمدش خوب بوده (خیلی ساله کنار گذاشته اینکارو) سرمایه برای کسی که از اول بخواد شروع کنه آره دیگه ولی خب درآدمش خوبه زحمتش و هدررفت سرمایه خیلی کمه منظورم چیزی برای خراب شدن نیست

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
همه نوع آبنبات شکری کنجدی نارگیلی هلی....درآمدش خیلی خوبه یعنی بابام میگه به نسبت زمان درآمدش خوب بو ...

ببین ببخشید انقد میپرسم.ابنبات ازین کیلوییا درست میکردن؟بعد ب کجا میفروختن؟ ینی مغازه ها می‌خریدن ازشون؟

ببین ببخشید انقد میپرسم.ابنبات ازین کیلوییا درست میکردن؟بعد ب کجا میفروختن؟ ینی مغازه ها می‌خریدن از ...

آره آبنبات تولید میکردن و بسته بندی چون قدیمی بودن تو این صنف اسمشون جاافتاده بود مشتری زیاد داشتن..هم مردم می‌خریدم هم مغازه ها برای فروش

آره آبنبات تولید میکردن و بسته بندی چون قدیمی بودن تو این صنف اسمشون جاافتاده بود مشتری زیاد داشتن.. ...

قربونت.من جات بودم دوباره راهش مینداختم.چم و خم راه رو بابات میتونه بهت نشون بده

بازم تشکر

قربونت.من جات بودم دوباره راهش مینداختم.چم و خم راه رو بابات میتونه بهت نشون بده بازم تشکر

آره دقیقا بابام چون از بچگی زیر دست عموم و بابابزرگم کار کرده خیلی خوب بلده ولی خب خودش میگه نه علاقه ای بهش دارم و نه حوصله شو(بابام الان بازنشسته است) ولی از خاطراتش تعریف می‌کنه مشخصه خیلی ماهره تو این کار

قربونت.من جات بودم دوباره راهش مینداختم.چم و خم راه رو بابات میتونه بهت نشون بده بازم تشکر

منم خیلی دلم میخواد ولی الان تو زندگی خودم افتادم و خونه دارم و شوهرم سختتتت با کار کردن زن مخالفه..

خانواده ی من نسل اندر نسل تولیدی نبات و آبنبات داشتن ولی متاسفانه پدرم علاقه ای بهش نداشت و گذاشت کن ...

سلام شما که تولیدی نبات داشتین میتونین مراحلش و هزینه ای که برای شروع نیازه رو بهم بگین.

از عمده فروش نبات میخرم و تو شهر و اطراف میفروشم دردسر داره و سودش کمه.