خانواده ی من نسل اندر نسل تولیدی نبات و آبنبات داشتن ولی متاسفانه پدرم علاقه ای بهش نداشت و گذاشت کنار ولی من اگه یک روزی پولی داشته باشم قطعا میفتم تو این کار
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
چه ابنباتی؟ درامدش خوبه ینی؟ سرمایه زیاد میخواد مگه که شروع نمیکنی؟
همه نوع آبنبات شکری کنجدی نارگیلی هلی....درآمدش خیلی خوبه یعنی بابام میگه به نسبت زمان درآمدش خوب بوده (خیلی ساله کنار گذاشته اینکارو) سرمایه برای کسی که از اول بخواد شروع کنه آره دیگه ولی خب درآدمش خوبه زحمتش و هدررفت سرمایه خیلی کمه منظورم چیزی برای خراب شدن نیست
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
قربونت.من جات بودم دوباره راهش مینداختم.چم و خم راه رو بابات میتونه بهت نشون بده بازم تشکر
آره دقیقا بابام چون از بچگی زیر دست عموم و بابابزرگم کار کرده خیلی خوب بلده ولی خب خودش میگه نه علاقه ای بهش دارم و نه حوصله شو(بابام الان بازنشسته است) ولی از خاطراتش تعریف میکنه مشخصه خیلی ماهره تو این کار