2777
2789
فک نکنم ژل تاثیر داشته باشه چون پاهام قفل میشن

اره دذسته ولی دردشوکمترمیکنه تونت بزن ورزش کگل انجام زده هرروزتاثیرداره

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب پیج /vaginismus.irr/ سر بزن

من با این پیج درمان شدم بعد از ۲ سال..

خیلی هم تمرینات ساده هستن

فقط اراده میخواد

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بچه ها واژینیسم یک اختلال روانی  اگه روانتون اماده باشه جسمتون آماده میشه  ببخشید میگم ی ...

😂😂😂😂😂

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

چه تمرینایی تو نت کگل و خوندم نمیدونم درست انجام میدم یا نخ

کگل برای تقویت عضلات لگن خوبه ولی تو موارد حاد جواب نمیده

درخواست بده بگم بهت اینجا نمیشه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

تنها راهش اینه خودت انگشت دستکش لاتکسو پر پنبه کنی و ببینی خیلی راحت میشه چیزی بره داخل. 

ببخشید انگشت شوهرم وارد واژنم میشه اوکی ام لذتم میبرم اما موقع دخول نمی تونم پاهام قفل میشه

عجیبه خوب الان باید بتونی که،من حتی انگشتشو داخل که هیچی اون جلو میورد قفل میشدم و هولش میدادم و داد ...

خب شما ترست مانع میشده

ولی خود من نمیترسیدم

ولی اصلا راه نفوذی نبود

انگشت فرو میرفت اونم بعد کلی تلاش ولی دیگه ن بیشتر از اون

عجیبه خوب الان باید بتونی که،من حتی انگشتشو داخل که هیچی اون جلو میورد قفل میشدم و هولش میدادم و داد ...

نمیدونم که من اوایل ازدواجم ۳ ماه دو هفته هم هست اولین رابطمون کردیم نمیدونم چی کار کنم از خودم بدم مباد که نمی تونم انجام بدم

چی بگم،آخه واسه من یهویی شد،نمیدونم اعتقاد داری یا نه گفتم که سر اینچیزا تا پای جدایی رفتیم ازدواجمو ...

اعتقاد دارم راست میگیا به کی زنگ زدی میشه درخواست بدم بهت شمارشو بدی

دادم

ممکنه جواب بدید پیامم رو تا بتونم مجدد پیام بزارم؟

نمیدونم که من اوایل ازدواجم ۳ ماه دو هفته هم هست اولین رابطمون کردیم نمیدونم چی کار کنم از خودم بدم ...

ژل لوبریکانت بگیر و خودت بالا وایسا 

تا کنترل دست بگیری و سعی کن 

اگه درمان نشدی برو متخصص 

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد