2777
2789
من بیشتر فکر میکردم قراره زخم بشه و خون بیاد انقدر که از پرده میگن بعد دکتر گفت چیزی به اسم پرده وجو ...

اتفاقا چند روز قبل ی تاپیک در مورد هایمن دیدم

و گفتم هایمن ی مسئله خیالیه و اینو فقط بچه هاش واژینیسم میفهمن

چرا؟ چون وقتی اقدام ب درمان میکنیم خودمون سد رو میشکنیم و میبینیم هیچی وجود نداره اون تو و راه بازه

حتی بعضیا فک میکنن وقتی هایمن پاره میشه باید حس بشه 

خونریزی هم ک از مرسوم ازین افکاره در موردش

ولی ماها متوجه میشیم خونریزی هم اگ باشه در حد چند قطره‌س و اونم بخاطر برخورد آ.ل.ت با دیواره های واژن و خشکی واژن هست ک باعث زخم سطحی میشه و نه وجود هایمن..

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها واژینیسم یک اختلال روانی  اگه روانتون اماده باشه جسمتون آماده میشه  ببخشید میگم ی ...

فکر نمیکنم فیلم تاثیر داشته باشه 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...