2777
2789
عنوان

توروخدابیایین

238 بازدید | 24 پست

خانما من سر ی قضیه ای ی تهمت بد زدم ناهاسته ب همسرم و بدش کلی جنگ و دعوا و ابروریزی ک همه خانوادمون فمبدن ازون روز من دچار وسواس فمری و شکاکیت شدید شدم همسرمم افسرده...سوال پیچ کردن واذیت مردن همسرم دوساله نمیتونم ترک کنم مرد خوبی بود بشدت چشم پاک اهل ناموس و اهل حلال حروم تابحال چیزی ازش ندیدم تااینک بعد اون قضیه تهمت ی مدت رفته بود توی ی ربات ناشناس چت مرد تامن فهمیدم..و تقریبا شدم ی ادم شدیدا شکاااک...خیلی قضیه پیش اومده تو این دوسال..ک نمیخام بگم.والان مشکلم اینه روز تاسوعا و عاشورامارفتیم شهر پدرمادرمون من خونه پدرم شوهرمم خونه پدرش بود ک باخاهرومادرش بحثش میهش و حالش خیلی بدمیشه ول میکنه نصف شب میاد شهرخودمون و دکتر میره ازشدت سردرد و ی روز تنهاخونه بود و رفت سرکارچن‌روز..بعد چن روز من اومدم خونه شوهرم همون شب ک شهرمادرش بود ازپسرداییش ک مغازه  داره ی سری خرید کرده بود ک اورده بودشون خونه ی دسمال کاغذیم جزؤشون بود.یکیش تو دسشویی گذاشته بود یکیش کنارکشو تخت..بعد ک من اومدم خونخ دیدم ی کوچولو دسمال کنارتخت افتاده ک حین استفاده کنده شده بود دسمال سالم بود من دیدم ک دسمال داخل کشو پلمپش بازبود و استفاده شده ب شوهرم گفتم گف یادم نیس من گذاشتم توکشو الان من شککک کردم ناجور بش گفتم شک کردم انقد دااد زد ک خستم ازدستت و زنگ زد ب باباش ک برو بازنم حرف بزن هرروز داره تهمت میزنه...خانما بنظرتون بااون حال خرابش ک بحث و جنگ داشت باخانوادش ممکنه کاربدی کرده باشه

شکت بی جاست.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شخصا مشاوره بگیر، برو پیش روانشناس...

بااین روندی که پیش گرفتی زندگیت رو خراب می‌کنی و شوهرت هم از دست ممکن بدی...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

سلام عزیزم به نظرم با یه حدس زدن زندگیت رو به هم نزن عزیزم به حرفای کاربرای اینجا هم نزار زندگیت به هم بریزه خوشکلم اینجا رده سنی ۱۳ تا ۱۵ خیلی هست مواظب زندگیت باش وقتی که اعصابت خورد میشه سعی کن اول خودت یکم آروم کنی بعد برس سمتش و مشکلت. رو بیان کنی عزیزم و کامل به حرفاش گوش بدی اینجوری که خودت داغون می‌کنی دختر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

به جای اینکه یهو ناراحت شدی و داد بزنی با آرامش و ملایمت حرف می‌زدی خدا و پیغمبر که ازت نمی‌خواست 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

عزیزم سعی کن شکت رو حتما درمان کنی تاپیک هات رو خوندم مغزم سوت کشید کل روزهات رو داری به شک میگذرونی حتی مسائلی که مال سه سال پیش تو رو خدا به خودت کمک کن حتما ثانیه به ثانیه زندگیت داره به شک کردن به همسرت میگذره گلم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم