2777
2789

نه اینکه بشینم به کسی ضربه یا ضرری بزنم ها نه ولی وقتی یکی پیشرفت می‌کنه من ناراحت میشم که چرا من نتونستم با اینکه خیلیم تلاش کردم ولی به هیچی نرسیدم ولی کسایی که کم تلاش میکنن ولی هر چی می‌خوام بهش میرسن وای پیشرفت دیگران ناراحت میشم خودم می‌خوام ترک منم این عادتم رو چیکار کنم بنظرتون؟

حس حسادت تو وجود همه بخصوص مونث هس حالا یکی کمتر یکی بیشتر منم بعضی وقتا تو این موارد کمی حسرت میخورم ک این همه تلاش کردم و میکنم ولی بازم هیچی بعضیاهم همه جور عالین

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
حس حسادت تو وجود همه بخصوص مونث هس حالا یکی کمتر یکی بیشتر منم بعضی وقتا تو این موارد کمی حسرت میخور ...

نمی‌دونم چطوری بعضیا از پیشرفت بقیه خوشحال میشن ولی من ناراحت میشم و چون خودم نتونستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چطوری بعضیا از پیشرفت بقیه خوشحال میشن ولی من ناراحت میشم و چون خودم نتونستم

اره ما چون خودمون نتونستیم البت قبلا واسم مهم بود الان دیگ بیخیال شدم من خیلی تلاش کردم تو همه واسه همه چی تلاش کردم هیچی مفت مفتکی بدست نیوردم ب راحتی بدست نیوردم ولی خیلیا راحت بدست میارن هرچی ک میخان

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
طبیعیه فک کنم منم همینجوریم  از پیشرفت بقیه ناراحت نمیشم دوس دارم موفق باشن ولی دلم میخواد من ...

منم دقیقا همینم ولی هر کاری میکنم به بمبست میخورم بعضیا دلشون خیلی بزرگه و اتفاقا خیلی موافقن تو زندگی

اونام تظاهر میکنن که خوشحال شدن

همه از درون از پیشرفت بقیه ناراحت میشن و دلشون میخواد آدم موفقه خودشون باشن فقط وانمود کردن رو خوب بلدن

اگه ناراحتیت یه کمه که عادیه

اما اگه روز و شب فکرتو مشغول میکنه، به نظرم تنها راهش اینه خودتو درگیر زندگی خودت کنی و خودت رو با دیروز خودت مقایسه کنی نه دیگران، چون به هر حال شرایط و شانس آدما متفاوته، اینجوری کمتر اذیت میشی

تو وجود همه هست باید کنترل بشه.ببین خودتو اصلا باکسی مقایسه نکن فقط فقط با دیروز خودت مقایسه کن.نگو بدون تلاشو زحمت ب جایی میرسن شما مگ کلا پیششون هستی ک همچنین فکری میکنی .باموفقیت کسی خوشحال شو و بگو منم ب خواسته ام میرسم.میدونی حسادت باعث میشه به ارزوهات نرسی 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
تو وجود همه هست باید کنترل بشه.ببین خودتو اصلا باکسی مقایسه نکن فقط فقط با دیروز خودت مقایسه کن.نگو ...

نمیگم زیاد حسادت میکنم ولی وقتی می‌شنوم یا میبینم میگم چرا من نتونستم 

ودقیقا همین حسادت باعث شده به خواسته هام نرسم

منم دقیقا همینم ولی هر کاری میکنم به بمبست میخورم بعضیا دلشون خیلی بزرگه و اتفاقا خیلی موافقن تو زند ...

به جنبهای مثبت خودت فکرکن.بعد هرروز از چیزایی ک داری از خدا تشکر کن و بنویسشون لااقل ده تا چیز در روز بنویس .بعد میبینی زندگیت متحول میشه تمرکزت رو‌خودت باشه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

با آدما مهربون باش هر کی برای جایی که بهش رسیده کلی سختی کشیده نیازمنده تشویقه نه حسادت. من دوست دارم همه پیشرفت کنن پولدار و خوشحال باشن. دوستام خانوادم اقوام وقتی خوشحال باشن زندگی کنارشون آسونتره 

2790
2778
2791
2779
2792