یه مرد بیکار شکاک و بدبین و بددهن که بابحث مدام اذیتم میکرد با خانواده داغون منم یه دختر ساده که هر کاری کردم واسش آنقدر کوتاه اومدم تو هر بحث و مشکلی بعدشم خیانت کرد دو سه باری تا دلتون بخواد دلمو شکوندوقتی قهر بودیم۱۱ماه نبودش و بعدخیانت هاش رو شدن و آخرشم تو بدترین شرایط غیبش زد منم موندم و یه دل شکسته.....
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اره باباااا تازه براش هر روز صبح نونم میگرفتم پاهاشم تو تشت شیر ماساژ میدادم حیفه همچین گلی از دس ...
اگه کتک با کمر زد کمربندشم با روغن تمییز میکردم وقتی میزنه پوسته پوسته نشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁