2777
2789
عنوان

چون دختری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 98 پست
نمیتونی کم کم  مبارزه کنی واسه حق و حقوقت؟ یه خورده سرکش باشی؟من توی زندگی  یاغی بودم &nbs ...

واقعا موندم چیکار کنم ، چی بگم چطوری دفاع کنم؟ هر چی میشه بحث پول و اینا میاد وسط و میکوبن تو سرم که هر چی خواستی داشتی حق حرف زدم نداری

کاربری برای دو نفره...
ینی شوهرت حواسش بهت هس؟؟ این خیلی خوبه خیلی من بازها با زبون ب همسرم گفتم من حالم خوب نیس دارم ا ...

دقیقا منم همینم مال کمبودای قبلمونو ک خالی نشدیم قبلا🙂💔

اصلا حواسش نیست ولی بهش بگم میبرتم

گاهی فک میکنم ادم دیگم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا. نمیزارن؟ اصلا کوتاه نیایی هاا ب هر دری شده پاشو برو دانشگاه 

بخاطر مختلط بودن دانشگاه و محیطش ، یه شهر دیگه م نمیزارن برم دیگ ، ولی دیگ سر این مسئله کاش یکی قبول کنه یکم باهاشون حرف بزنه

کاربری برای دو نفره...
کلانداشتم بدونم چ جوریه😄🥺

اها نذاشتن بگیری

منو انقد عقده ای کرده بودن ک یواشکی همه کاری کردم

ی دوس پسر داشتم منو میخاس برا ازدواج خانوادش خبر داشتن

منم ب مامانم گفتم ک بذاره راحت برم بیرون باهاش

امانم چیگار کرد؟؟؟

ب بابام گف

یکم سربسته تر البته😐😐😐

انقد از خودشون دورم کردن ک خدا میدونه

ولی از لحاظ دوس دسر کم نذاشتم برا خودم

دسم درد نکنه دمم گرم😂😂😂

یواشکی چ. غلط ها ک نکردم

عزیزم💔  خیلی سخته شرایطت ولی بنظرم تنهایی نمیتونی عوضشون کنی  خب تو مدرسه به مشاورتون ب ...

وضع بدتر میشه امتحانش کردم ، آخرش دعوا شده که به شما هیچ ربطی نداره ما چطور زندگی میکنیم

کاربری برای دو نفره...
این حسا از حقارت خیلی خیلی بیشتره  انقد کشیدم ک حد نداره الان ازدواج کردی؟ شرایطت بهتر شده؟

ن بابا

۱۷ سالمه

بابا و مامانم هر چی خودم بخوام چیزی نمیگن ولی متاسفانه کل اختیارتمون دست داداش بزرگمه🙂

و ی روزی تمام کارایی که کردن رو تلافی میکنم

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
اها نذاشتن بگیری منو انقد عقده ای کرده بودن ک یواشکی همه کاری کردم ی دوس پسر داشتم منو میخاس برا ا ...

دمت گرم من جراتشو نداشتم🥺

چون دختر پسر خاله مادرمم فقط چون با دوست پسرش دیده بودنش کشتنش برادراش😔دیگه میترسیدم ومادرمم از این تهدیدا میکرد🙂💔

واقعا فک کردی پیاده مدرسه تا خونه رفتن کیف میده؟

مشکلم این نیس که، مشکلم اینه که نمیزارن تنهایی پاشم برم بیرون ، وقتی چیزیو که دوست داشتی ولی نداشتن اون کارو انجام بدید میشه عقده کم کم🙂

کاربری برای دو نفره...
خدا حفظشون کنه برات عزیزم قطعا مادر فوق العاده ای میشی

ممنون همچنین 

انشالله تمام تلاشمو میکنم توکل بخدا

دقیقا منم همینم مال کمبودای قبلمونو ک خالی نشدیم قبلا🙂💔 اصلا حواسش نیست ولی بهش بگم میبرتم گاهی ...

اره خلا زیاده تو قلبامون

دیدی بعضیا میگن وای پاییز چ دلگیره هوا چ دلگیره و....

باورت میشه من عاشق همین هوام ک اتفاقا دلم بگیره و باخودم خلوت کنمو حسرتام یاداروری بشه و گریه کنم و عر بزنم 

و خیلیم با این حالم اوکی هستم

یکی ببینه میگه مازوخسیم داری 

خدا شفات بده

لاما خودم میدونم منشا این چیزی ک هست از کجاس

چقد خوبه ک میذارن بری مدرسه همه ی اینایی ک تو داری تحمل میکنیو بعلاوه ی چیزای دیگه منم کشیدم و اینک ...

خیلی ناراحت شدم💔 خیلی بده این موضوع کامل درکت میکنم ، کاش یروزی بیاد که دیگ هیچ آدمی حسرت به دل نمونه

کاربری برای دو نفره...