2777
2789

احساس میکنم دیگه درد کشیدنام از دوریش تموم شد و دیگه نمیخوامش

یک ماه جدایی برام مثل شکنجه گذشت

تو یه هفته ی آخر بی اندازه صورتم آب شد

چشمام گود افتاد

خیلی سخت گذشت برام

ولی گذشت

این اواخر حس میکردم داره از دلم میره...انقدر میخواستمش که حیفم میومد حتی حسش از دلم بره بیرون

با اینکه نبود و یبارم نیومد سمتم

و خوشحالم تونستم تحمل کنم و بهش پیام ندم تا کوچیک بشم

مونده قدم آخر آنفالو کردنش

که اینم تا چند روز آینده مطمعنم میتونم

امیدوارم این حس رهایی موقتی نباشه و دوباره چندروز دیگه دردام شروع نشه

چه دردایی کشیدم و اون براش مهم نبود و یبارم نیومد سمتم

خدافظ حس اشتباه من

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راز موفقیتتو بگو

صبح و شب هرساعت و ثانیه از خدا خواستم اگه خیر و صلاحمه بهم برش گردون اگه نیست این مهر و انتظار برگشتش و دلتنگیشو از دلم بکن

نماز استغاثه خوندم چقدر متوسل شدم و التماس کردم و همینو گفتم

به جز اینه انقدرررر درد کشیدم..شاید دردی که ینفر تو چندماه میکشه رو من تو یماه کشیدم ...نمیدونم شایدم برا من سنگین بود ...که دیگه از دلم زده شد

مخصوصا اونجایی که این چند روز اخر استوری گذاشتم و دیدم چقدر احمقم اون هیچ کاری نمیکنه و من اینجور...

حتی براش مهم هم نیست دارم تو استوریام چی میگم

و اینجا بود که دیگه منطق اومد سراغم و احساسم خاموش شد

الان ازش بدم نمیاد

ولی دیگه نمیخوام برگرده

دیگه ناراحت نیستم

امیدواااارم این احساس موقتی نباشه و واقعا خلاص شده باشم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
تبریک میگم بهت دختر خفن😍👍

ممنون عزیزم🥹😍🌹

من بعد ۶ سال دیدمش و امروز زار زدم

عزیزززم🥺

تو این ۶ سال بیخیالش شده بودی؟

ولی من هنوز فراموشش نکردم هنوز چشم به راهشم خیلی دلتنگشم از ظهر یه چشمم اشکه یه چشمم خون🖤😔

فراموش که نمیشه

ولی دیگه بی اهمیت میشه...مث یه آشنا ...مثل بقیه

من قشنگ حستو میفهمم🫂

چند وقته کات کردی؟

سه ماه

عزیزم تو این سه ماه یروزم حس نکردی از حسش خلاص شدی؟؟؟

ببین به این فکر کن که اون که براش مهم نیست 

چرا من بخاطر اون خودمو داغون کنم

حتی این حرفو یه هفته پیش یکی بهم زد خیلی برام درد داشت و بهم فشار اومد تاحدی که رفتم تو پی ویش پیاممو نوشتم ولی خداروشکر نفرستادم

گوشیو انداختم کنار و گریهههه

ولی الان حرف اون ادمو میفهمم و میگم واقعا ارزش نداشت انقدر خودمو داغون کردم

من چند سال یکطرفه دوسش داشتم یک ماهی بود فکر میکردم دیگه برام مهم نیست و فراموشش کردم تا اینکه دیروز ...

جدا؟؟

ینی چک کردن دیگه

دقیقا چک کردن طرف حال ادمو بد میکنه

وای نکنه منم دوباره به اون روزا برگردم🥺💔

عزیزم تو این سه ماه یروزم حس نکردی از حسش خلاص شدی؟؟؟ ببین به این فکر کن که اون که براش مهم نیست ...

تموم این سه ماه یه یادش گریه کردم هر روز نه حس نکردم چون بهترین روزا رو باهاش تجربه کردم ولی خدا ازم گرفتش 

قلبم داره تیکه تیکه میشه از دوریش از دلتنگیش 🖤همه اینارو میدونم ولی نمیتونم به این دل بی صاحاب حالی کنم...قربون خدا برم گریه هامو میبینه خودزنی هامو میبینه غصه خوردنامو میبینه هیچی نمیگه 

تموم این سه ماه یه یادش گریه کردم هر روز نه حس نکردم چون بهترین روزا رو باهاش تجربه کردم ولی خدا ازم ...

خب چرا کات کردین؟

به این فکر کن اون بدون تو خوشه تو چرا خودتو داغون میکنی عزیزم

..