خیلی وسواسیه نشسته تو دفترای قدیمیش حرف د رو نوشته ک تو دفتری ک معلمش بهش سرمشق داده قشنگ بنویسه هعی بد مینویسه نشسته گریه میکنه😭😂 حالتش خیلی باحاله هعی غر میزنه هعی ادامه میده نوشتنشو🥲😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر وسواس خو اینجوری که زود خسته میشه،هرچند دخترا معمولا همینطوره حالا پسر من کلاس دومه زورش میاد روی خط بنویسه همینطور کج وکوله میره جلو😂
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
چقدر وسواس خو اینجوری که زود خسته میشه،هرچند دخترا معمولا همینطوره حالا پسر من کلاس دومه زورش میاد ر ...
بخدا اینجوری بهتره خوب میشن داداش من واقعن اعصاب عمع رو خورد کرده فک کن همع باید پیشش بشینن بهش کمک کنن کسی سر و صدا نکنه تا مشقاشو بنویسه و عصبی نشه گریه نکنه الان حرف د خیلی براش سخت شده بشدت گریه میکنه 😑