2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 69 پست

به نظرم ۳تا مرغ کافیه با یک کیلو گوشت چون دوتا غذا داری دیگه لازم نیس خیلی پرو پیمونش کنی چون زیاد اضافه میاد و خورده نمیشه

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین اگه قرار دوتا خورشت کنی نصف مرغ نصف قرمه کن 

نه اینکه از هر دو خورشت متناسب ۲۱نفر بزاری 

برای اینکار دوتا مرغ 

و یک کیلو گوشت کافیه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببخشیدمرینت چیه

طعم دار کردن 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بنظرم غذا تو مهمونی از زیاد بودن اضافه بیاد بهتره تا از کم بودن . مرغ من باشم پنج تا کامل میگیرم با یه رون تا سینه اضافه . برا خورشت هم دو کیلو گوشت رو حتما میذارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من باشم مرغو مرینت میکنم میدم بیرون برام بریون کنن درسته

من اونروز برای مهمونی دوتا مرغ بریون خریدم حاضر آماده از بیرون ۷۰۰تومن شد اونقدرام خوب تزیین شده بود اما خب سرو کردن و بریدنش سخت بودم از میز برداشتم بردیم آشپزخانه تیکه تیکه کردیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

آخه بعضیا جدا آب مرغ هم میارن  سر سفره با برنج میخورن.

دوستم درست کرده بود ولی مرغش از بیرون گرفته بود! خیلب ام خوشنزه بود. نمیدونم چ جوری درست کرده بود. خب میشخ سس اورد یا شاید بشه با آب قلم یا پلی مرغ و ادویه و رب درست کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین اگه قرار دوتا خورشت کنی نصف مرغ نصف قرمه کن  نه اینکه از هر دو خورشت متناسب ۲۱نفر بزاری&n ...

بعضیا ایرادگیرن، مثلا اگه خانواده شوهر من باشن میگن مرغش کم بود به تعداد نبود

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
ببین اگه قرار دوتا خورشت کنی نصف مرغ نصف قرمه کن  نه اینکه از هر دو خورشت متناسب ۲۱نفر بزاری&n ...

دقیقا درسته

نظرات خیلی عجیبه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بنظرم غذا تو مهمونی از زیاد بودن اضافه بیاد بهتره تا از کم بودن . مرغ من باشم پنج تا کامل میگیرم با ...

قورمه سبزی اضافی رو میشه بعدا فردا خورد اما مرغ اضافه بیاد اگه گرم کنیم نمیشه خورد با بوی عجیبی میده

من اونروز برای مهمونی دوتا مرغ بریون خریدم حاضر آماده از بیرون ۷۰۰تومن شد اونقدرام خوب تزیین شده بود ...

چقد گرون😑 نمیرزه اصلاااا

آره سروش سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40