انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
بنظرم غذا تو مهمونی از زیاد بودن اضافه بیاد بهتره تا از کم بودن . مرغ من باشم پنج تا کامل میگیرم با یه رون تا سینه اضافه . برا خورشت هم دو کیلو گوشت رو حتما میذارم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
من اونروز برای مهمونی دوتا مرغ بریون خریدم حاضر آماده از بیرون ۷۰۰تومن شد اونقدرام خوب تزیین شده بود اما خب سرو کردن و بریدنش سخت بودم از میز برداشتم بردیم آشپزخانه تیکه تیکه کردیم
هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
آخه بعضیا جدا آب مرغ هم میارن سر سفره با برنج میخورن.
دوستم درست کرده بود ولی مرغش از بیرون گرفته بود! خیلب ام خوشنزه بود. نمیدونم چ جوری درست کرده بود. خب میشخ سس اورد یا شاید بشه با آب قلم یا پلی مرغ و ادویه و رب درست کرد
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من اونروز برای مهمونی دوتا مرغ بریون خریدم حاضر آماده از بیرون ۷۰۰تومن شد اونقدرام خوب تزیین شده بود ...
چقد گرون😑 نمیرزه اصلاااا
آره سروش سخته
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40