2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار گلی من تو چنج هفته رفتم فقط ساک حاملگی دیده شد جنین دیده نشد دکتر گفت زود بوده واسم سر شیش هفته سونو نوشت ولی من نرفتم ترسیدم برم باز بگه دیده نمیشه استرس بگیرم گفتم هشت هفته که تمام بشه برم .. دعا کنین ان شاالله قلب همه نی نیای تو شکم مادراشون تشکیل بشه بسلامتی به دنیا بیان ...
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
مرسی گلم ..حتما . ان شاالله نی نی شماهم تشکیل میشه قلبش . 22 شهریور بود آخرین پریودیم
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
تقریبا یه هفته فاصله داریم باهم .. ان شاالله که خیره
من میخواستم هفته 8 برم از بس نگران بودم ولی هفته 6 رفتم پیش دکترم برا اولین بار که ببینم چطوریه دکتره. تو مطبش دستگاه سونو داشت گفت بخواب ببینم یهو گفت اینم قلبش وای خیلی راحت شدم از فکرش ایشالا هفته دیگه بری قلب نی نی تو ببینی خیلی حس لذت بخشیه
عزیزم بزار اوایل هفته ۸ برو خبالت راحت بشه اخه برا بعضی ها دیر تشکیل میشه من ۶ هفته و ۴ روز رفتم‌تشکیل نشد ۷ هفته و ۶ روز رفتم صداش شنیدم
فروش جدیدترین پوشاک زنانه به قیمت عمده @poshakmarket
با اجاره صاحب تاپیک بچه ها کانال تلکرام‌منم بیاد کلی لباسها شیک دارم‌پشیمون‌نمیشید قول میدم فروش جدیدترین پوشاک زنانه به قیمت عمده @poshakmarket
فروش جدیدترین پوشاک زنانه به قیمت عمده @poshakmarket