2777
2789
عنوان

چسب بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 25 پست
چی میشه مگه با چسب

نمیدونم میگ حس میکنم جم تر میشه انگار ورمش میخوابه 

مثلا عروسی جای خاصی دعوت باشیم 

از یه پنج شیش روز قبل فست فوت نمیخوره 

برنج و نمک رو خیلی کم میخوره چسب هم میزنه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
هر چیزی که دکترت گفت انجام بده و کاری به نظر کسی نداشته باش خودمم دکترم گفت تا دوماه وای من سه ماه ز ...

باشه عزیزم مررسییی

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری  اسم دکترت چیه ؟

شهرستان عمل کردم عزیزم 

دکتر نادر موسوی 

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
دکترم خیلی حساس پدرمو ذرآورده میگه هفته ای سه بار بیا خودم چسب بزنم هرسری سه ساعت باید بشینم تو مطب ...

عزیزم چند ماهه عمل کردین؟؟

هرچی دکترت گفته گوش کن به حرف هیچگی اهمیت نده 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
۵۴روز منم عمل کردم

خوبه ک ۶روز دیگه میشه دوماه معمولا بیشتر دکترا میگن تا دوماه فقط چسب بزنید

هرچی دکترت گفته گوش کن به حرف هیچگی اهمیت نده 

باشه عزیزم مرسییی