2777
2789

بخدا خیلی عجیبه من اولین بار اینطور میشم هیچ دارو وقرصی اثر نمی‌کرد با ۱۵تا آمپول ۴سرم خوب شدم البته خوب خوب هم‌نشدم هنوز سرفه های خشک وخس خس سینه مونده فقط تب ولرز ندارم 😐😢💔

بعد یکساعت انقدر حالت خوبه فکر میکنی دیگه مریض نیستی خوب شدی یکساعت بعدش بشدددت تب ولرز داری 

ویروس جدیده... پسرمنم گرفت.. داغون شد.. اینقدر دمنوش و بخور و دارو مصرف کرد ولی دکتر نرفت 

الهی 

اخه ویروس جدیده اسمش چیه من حتی حس چشایی وبویاییمو هم‌ا دست دادم 😪نگم برات یک هفته مرگو با چشام دادم خیلی سنگین بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم گرفتم،

علائمش دقیقا همون علائمیه که توی کرونا دلتا داشتم 😢

اما با این تفاوت که خیلی زود اتفاق میوفته 🥺

من توی 4 روز سردرد گرفتم خوب شد گلو درد گرفتم خوب شد. الان بینیم گرفته و ترشح چرکی داره و اینکه تو سینمم حس میکنم چرک هست.

دکتر رفتم سفازولین داد اما نزدم، چون همه میگن انتی بیوتیک تاثیری نداره، ویتامین و دمنوش و آش میخورم. 

لولوعه نینی سایت 😛