2777
2789
وقتی ذخیره برمیدارن دیگه تکمیل ظرفیت آذر ماه رو نمی‌ذارن آره؟ 

نه دیگ همینه فقط

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولي همیشه بوده ها.. شاید همون ذخیره ها هم نخام برن خب

نه از ۹۸ دیگه کلا نیست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
پارسال انتخاب رشته کردن😐🤝

نه حاجی تکمیل ظرفیت نداره رشته های علوم پزشکی به خاطر همین ذخیره دارن

پرسش : سلام نتایج اعلام آمادگی ذخیره ها دقیقا چند کی میاد؟؟

پاسخ : با سلام نتایج داوطلبانی که در کارنامه ذخیره بودند و در موعد مقرر در سایت https://www.azmoon.org/www.azmoon.org اعلام امادگی کردند تا سه شنبه 25 مهر اعلام میشود پیگیر اخبار سایت باشید دقت نمایید در اعلام نتیجه انجام شده ابتدا هر انتخاب به صورت اصلی بررسی شده و چنانچه نمره به قبولی نرسد به صورت ذخیره بررسی می شود و درکارنامه فرد ذخیره شده و رتبه اخرین فرد نیز رتبه در ذخیره است . در صورتی که در انتخاب ذخیره شده نمره قبولی کسب نکنید انتخاب های پایین تر بررسی و نتایج آن اعلام میشود .

با سپاس