سونامی1212 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 649 عنوان عمل بینی 65 بازدید | 5 پست سلام دوستان وقت بخیر میگم بعد هشت ماه دستت بخوره ب نوک بینیت تو خواب چیزیش نمیشه بدون چسب بودم تکون خورد بینیم 1402/07/22 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8524 یعنی انقد حساسه؟ من دوازده روزه عمل کردم🤕اسی چهرت کی ورمش درست شد؟ من چشمام ژاپنی شده نمدونم چرا درس نمیشهنکنه همینجور بمونه عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
سونامی1212 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 649 یعنی انقد حساسه؟ من دوازده روزه عمل کردم🤕 اسی چهرت کی ورمش درست شد؟ من چشمام ژاپنی شده نمدو ... چی بگم والا نه نیست به دکترم گفتم خندید گفت چیزیش نمیشه خودم خواستم تجربه دوستان رو بدونم والا نزدیک پنج ماه ورمش رفت همه اونا درست میشه نگرانش نباش
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8524 چی بگم والا نه نیست به دکترم گفتم خندید گفت چیزیش نمیشه خودم خواستم تجربه دوستان رو بدونم&nbs ... مرسی عزیزم خیالم راحت شد عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
سوگند2020 عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 119 ببین بهترین دکترا هم همیشه میگن تا کی باید بینی چسب داشته باشه . حتی دکتر راستکاری که جزو بهترین جراحای بینیه تو تهران به من و دختر عموم که پیشش عمل کردیم تاکید داشت رو درست چسب زدن . چرا نزدی اونم تو خواب؟