2777
2789

دوستان یه نصیحت یا تجربه ‌ای ازتون میخوام برام بگید که چطور میشه یه دختر۲۲ سال دانشجو زبان انگلیسی که تا حالا تنهایی جایی نرفته و زیاد در روابط اجتماعی خوب نیس مستقل بشه؟؟؟!! 

گزینه اول: اول شغل پیدا کنه بهتره

گزینه دوم: ممکنه شغل پیدا کردن براش سخت باشه و یکم طول بکشه ولی میتونه با پول توجیبی از پدر که دریافت میکنه مستقل بشه

اونم تو خانواده که حساسن  و پدر بیشتر امر و نهی میکنه

دوستان واقعا به تجربتون نیاز دارم میخوام حد بزارم برا این وضعیت شاید بگین برو کار کن ولی شرایط سخته مثلا کار فروشندگی قبول نمیکنن ، کار تدریس هم زیاد پیدا نمیشه و مادرم خیلی همراهی نمیکنه ..فقط میتونم کنارش غر بزنم و حرفمو بزنم ولی پدرم رو نمیتونم چکارش کنم؟؟؟ لطفا تجربه‌اتون رو بگید بهتره که کار پیدا کنم یا چه راه حل دیگه‌ای هس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده منم رو شغل فروشندگی حساسن یعنی اصلا اجازه نمیدن حتی بهش فکر کنم و راستشو بخوای حق هم دارن
ولی شما زبان خوندی میتونی بری با مدرسه‌های غیرانتفاهی صحبت کنی برای تدریس الان خیلیا دنبال معلمن

یا اگر دیدی برای معلمی استخدامت نمیکنن صحبت کن ک برای بچه‌های داخل مدرسه کلاس خصوصی برگزار کنی یک کفداری از هزینه رو هم ب خود مدرسه بدی

گلمم کار تایپ را شروع کن 

به چند تا کافی نای تو شهر شماره بده که بهت زنگ بزنند و کار سفارش قبول کن 

یک لاین ارایشگری مثلا کوتاهی مو را شرکت کنی 

یا در منطقه خودتون در قسمت تولیدیها   راسته دوزی انجام بدی یا کارهای ابتدایی مثل زیزراک 

شغل که فقط فروشندگی نیست 

پهلوی یه خیاط زن کار کنی 

هزاران کار دیگه هست 

اول برو کار کن 

درامدی که داشتی ولو ۲ تومن 

منشی دکتر هم خوبه 

منشی شرکتها 

به استقلال مالی می رسی 

ینی میخوای خونه رو جدا کنی؟ چرا؟ زود نیست؟

نه منظورم خونه نیس...میخوام برم بیرکن مثلا بازار باید خانواده با من بیان برم باشگاه بازم باید بابام یا مامانم بیاد با من ...به مامانم میگم بزار خودم برم با اتوبوس ..براش عجیبه میگه خودت تنهایی میری؟؟! اگه بخوای بری به پدرت بگو اول...خب واقعا زشته تا کی اینجوری باشم اگه حد نزارم براش تا اخر عمرم اینشکلی میمونم

خانواده منم رو شغل فروشندگی حساسن یعنی اصلا اجازه نمیدن حتی بهش فکر کنم و راستشو بخوای حق هم دارن ول ...

چند جا تو دیوار دیدم و رفتم ولی تماس نگرفتن باهام..دوس دارم از این وضعیت بکشم بیرون

گلمم کار تایپ را شروع کن  به چند تا کافی نای تو شهر شماره بده که بهت زنگ بزنند و کار سفارش قبو ...

پیشنهاد های خوبی بودن ولی من میخوام بدون اینکه هزینه کنم برم جایی کار کنم مثلا خیاطی ممکنه اول باید هزینه کنم اموزش ببینم یا وسیله بخرم و واقعا حوصله غر زدنای پدرم رو ندارم .. میخوام خودم برم تو یه کاری که بتونم انجامش بدم بدون اینکه هزینه بدم..از اونور دانشگاه دارم..امیدوارم شغل خوب به زودی نصیبم بشه

گلمم کار تایپ را شروع کن  به چند تا کافی نای تو شهر شماره بده که بهت زنگ بزنند و کار سفارش قبو ...

بعد یه چیز دیگه خانوادم کلا از کار تو محیط مردونه حساسن سعی میکنم اول برم تو کار محیط زنونه تا هی ایراد نگیرن

چند جا تو دیوار دیدم و رفتم ولی تماس نگرفتن باهام..دوس دارم از این وضعیت بکشم بیرون

بازم برو انقد برررووو تا قبولت کنن برو این آزانش های هواپیمایی یا هتل و مسافرخونه ها برای بحث مترجم و تو روابط عمومی هم میتونی استخدام بشی هیچ کدووووم هم نشد یک شرکت با محیط زنانه پیدا کن اونجا به عنوان منشی استخدام شو بازم نشد اگر بابات شرایط مالی خوبی داره یک دوره هنری ببین بعد برو ی جا کار پیدا من

بازم برو انقد برررووو تا قبولت کنن برو این آزانش های هواپیمایی یا هتل و مسافرخونه ها برای بحث مترجم ...

مرسی از پیشنهادها ..منشی تو مطب دکتر خانوم خوبه البته فقط راضی باشه که بدون سابقه ‌کار کنم براشون.. 

خودم برم باهاشون صحبت کنم یا برم تو دیوار بگردم؟؟ممکنه نیاز نداشته باشن

مرسی از پیشنهادها ..منشی تو مطب دکتر خانوم خوبه البته فقط راضی باشه که بدون سابقه ‌کار کنم براشون..& ...

هم تو دیوار بگرد هم برو باهاشون صحبت کن 

فقظ باید روابظ عمومیت بالا بشه باید بتونی قشنگ صحبت کنی

هم تو دیوار بگرد هم برو باهاشون صحبت کن  فقظ باید روابظ عمومیت بالا بشه باید بتونی قشنگ صحبت ک ...

یه مورد دیگه

خانواده رو چطور قانع کنم؟..مثلا ممکنه دور باشه و پدرم غر بزنه که این همه بهت سرویس میدیم و..میترسم دعوا بشه