2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه دوتایی بریم بغل خدا؟منم خستم اما صرفا گزینه ی ۲😁 الله اکبر یعنی خدا از مرگ هم بزرگتره😇

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
میشه دوتایی بریم بغل خدا؟منم خستم اما صرفا گزینه ی ۲😁 الله اکبر یعنی خدا از مرگ هم بزرگتره😇

زیبابود....

خیلی جملت نشست به دلم امابرای قلب پردردم درمان نییست

چه بگویم

کاش نردبون بلندی بودروبه اسمون برم پیش خداباهاش حرف میزدم میگفتم چرا

اونم بغلم میکردمیگفت غصه نخوربخپاب بیدارشوحلشون میکنم

خدایاته نامردیه این دنیا...من خیری ندیدم ازاین دنیا...تویاین دنیاهم چیزاماده نکردم واون دنیاروهم سوزوندم

چه بگویم

اه لعنت چرااشکام تموم نمیشه ..لامصب صورتم سوخت ازاشکام...

عزیزم چیشده چقد ناامیدی.باور کن زندگی منم خیلی سخته اما امید دارم ب خدا که روزای خوب رو میاره برامون.اگه تنت سالمه غصه نخور برای سلامتی منم دعا کن ممنون

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
کاش نردبون بلندی بودروبه اسمون برم پیش خداباهاش حرف میزدم میگفتم چرا اونم بغلم میکردمیگفت غصه نخورب ...

نردبون لازم نیست 

خودش گفته از رگ گردن بهت نزدیکتره . 

مشکل ما آدما اینه به قدرتش اعتماد نمی‌کنیم . 

اگر بهش امید ببندی برات معجزه می‌کنه 

فقط باید صبوری کنی و بندازی توی دامن خودش . 

خدا توی معامله فقط سود می‌رسونه به طرف معامله ش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عزیزم چیشده چقد ناامیدی.باور کن زندگی منم خیلی سخته اما امید دارم ب خدا که روزای خوب رو میاره برامون ...

رفته بودم صورتموبشورم ممنون ازاحساس همدردیت دارم منفجرمیشم ازغصه ....خیلی سخته ببینی داری ذره ذره اب میشی وهرروزتوی باتلاق بیشتردست وپامیزنی ...خب وقتی قرارنیس نفس راحتی بکشم خب بکشه راحت کنه 

چه بگویم