2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری میکنه خیانت

283 بازدید | 5 پست

قبلا با چند تا زن جدا شده بود همزمان مثلا با دو نفر فکر میکردم فقط چته ی روز ی پیامی تو گوشیش دیدم قبلم تکه تکه شد زنه گفته بود یادته رفتیم بیرون خوش گذشت الان گذشته تازه با ی اشناهه خودشون تازه جدا شده گفت کسی نبوده با هم مثلا رفتن کارای ادارای داشته انجام دادن بهش گفتم به تو چه کسی دیگه نیست باهاش بره گفت چیزی نیست اصلا با هم حرف نمیزنیم دیدم دروغ میگه بهش پیام داده بود من از اون چیزا ازت نمیخوام از روی پیام میدم میدونه دختره با چند نفره میگه تو زندگیش شکست خورده اینجوری شده من درستش میکنم

بهونه هاشو قبول نکن

تو که میدونی بگی کلی برات بهونه میتراشه پس چرا میگی

اگه قصدت جدایی نیس پس ساکت بشین و تماشا کن

اگه نه میخوای جدا شی یبار مدرک جمع کن جدا شو دیگه هی ازش بپرسی اونم دروغ تحویلت میده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا ولی اینطور که من برداشت کردم احمق فرضت کرده

همون درحد پیام هم خیانته به هرحال حتما که نباید با طرف بره بیرون یا رابطه جنسی داشته باشه همون پیام دادن به اون نیت هم خیانته

من جات بودم اصلا کوتاه نمیومدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بهونه هاشو قبول نکن تو که میدونی بگی کلی برات بهونه میتراشه پس چرا میگی اگه قصدت جدایی نیس پس ساکت ...

ولی به جای ساکت نشستن میتونه حالشو بگیره حتی اگه قصدش جدایی نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ولی به جای ساکت نشستن میتونه حالشو بگیره حتی اگه قصدش جدایی نباشه

اره حداقل حالشو بگیره نکه هی ازش سوال کنه بی فایدس

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...