2777
2789
عنوان

بد فرمی واژن در دختر 11 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6238 بازدید | 60 پست
نگا کردم امروز ماله لبه هاشه 

طفلی اخه از الان چرا بلوغ زود رس بگیره جوری که انقد لابیاهاش بزرگ شه درد بکشه 

من تقریبن از ۱۴-۱۵ سالگی رشد کردن دردشم از ۱۷ سالگی شرو شد 

فک کنم لابیاهاش تا ۱۸ سالگی خیلی بزرگ شه ۱۸ سالش شد ببرش پیش یه دکتر خب عمل کنه راحت بشه از الان بشین دنبال یه دکتر خب بگرد 

نبردمش ولی نمی‌دونم چون خودم مامایی میخونم یه خورده اطلاعات دارم فک نکنم عفونت باشه

اخه شنیدم همچین چیزی خارشو درد امکان داره از عفونتم باشه 

ی مدت ش.ورت نپوشون بش بگو شلوار تنگم نپوشه گشاد بخر کمتر اذیت شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دهنتتتت انقد اینجوری گولش زدی باور نکرده 😂😂😂

آره یبارم با دوستم دعوام شده بود ابتدایی بودم راه دوتامونم نزدیک بود پیاده میرفتیم مدرسه برگشتنی باباش جلومون بود گفت میرم به بابام میگم ک اذیتم میکنی منم از ترس راهمو کج کردم از ی مسیر دیگه ک پرت بود و خیلی طولانی تر میشد رفتم خونه دیر رسیدم مامانم گفت چرا دیر اومدی چرا قرمزی(بخاطر ترس بود😂)گفتم با فلانی دعوا کردم باباشم منو زد مامانم با داییم راه افتادن تو خیابون بود صداش زدن داییم داد میزد ک چراااا بچه رو زدی اونم میگفت ب روح فلانی(داییم ک از دنیا رفته بود)من نزدمش مامانم ازم پرسید همین بود ک زدت منم گفتم آره😂چندوقت قبل از فوت مامانم بهش گفتم هم میخندید هم بدوبیراه میگفت بهم خدا کنه همه اون آدما ببخشن منو🥴🤦‍♀️😂

آره یبارم با دوستم دعوام شده بود ابتدایی بودم راه دوتامونم نزدیک بود پیاده میرفتیم مدرسه برگشتنی باب ...

خدا رحمت کنه مامانتو ناراحت شدم روحش شاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز