2777
2789

ما عقدیم ( دونفر این کاربری رو دارن سوتفاهم نشه)

ولی تقریبا باهم زندگی میکنیم تا ایشالا اسفند ماه عروسیمونه 

حالا من عصرا میام خونمون تا شب که شوهرم یا میره سرکار یا به کارهای دیگش میرسه من این چند ساعتی که خونه مامانمم همه انرژی های منفی رو دریافت میکنم و حالم بد میشه ثانیه به ثانیه این تایم برام یکسال میگذره همش چشمم به ساعته میگم خدایا چرا نمیگذره شوهرم بیاد

جو خونمون مامانم که همیشه غر میزنه بی نظمی دعوا تشر قهر ناراحتی افسردگی

انگار خونمون رنگش سیاهه سیاهه وقتی میام دلم میگیره

الان دارم جووووون میدم تا شوهرم بیاد😪

۲۰ سال تلاش کردم مامان و بابام رو عوض کنم نشد

مامانم همونقدر بی نظمه و خونمون بهم ریخته و داغونه غذا نمیپزه 

بابامم همون ادمیه که صبح تا شب با خودش درگیره و افسردس  و مامانی که غر میزنه به جون همه

خدایا کاش شرایطمون به خوبی جور بشه زود بگذره بریم خونه خودمون به خدا خستم از این شرایط😔😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

عجب 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه همه مامان باباها حالشون خوب باشه که عجیب حال ما به حال اونا وصله

به خدا اره

من حالم از خونمون بهم میخوره راضی نمیشم بیام اینجا برام مثل مرگ میمونه

نگو اینجور 

قدرشون بدون خیلی با ارزش هست پدر و مادر . 

بگو بد اخلاق باشه ولی باشن

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
نگو اینجور  قدرشون بدون خیلی با ارزش هست پدر و مادر .  بگو بد اخلاق باشه ولی باشن

من قدرشون رو میدونم خب ولی دیگه خونمون جوش خیلی بده من مجرد که بودم افسردع ترین دختر دنیا بودم حبس بودم تپ اتاق رو یه تخت با یه گوشی نمیدونستم چیکار بکنم همش یادم میاد الانم میام اینجا افسرده میشم

عجب 

پس فردا ک بری تو خونه ی خودت دلت لک میزنه برای همون خونه‌ی پدرت عزیزم قدرشونو بدون هرچند بد باشن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

پس فردا ک بری تو خونه ی خودت دلت لک میزنه برای همون خونه‌ی پدرت عزیزم قدرشونو بدون هرچند بد باشن

قدرشون رو میدونم ولی باور کن الان که میرم خونه همسرم اصلا دلتنگ نمیشم

قدرشون رو میدونم ولی باور کن الان که میرم خونه همسرم اصلا دلتنگ نمیشم

خب اللن اولشه بزار بری خونه خودت منم اوایل اینجوری بودم مجردی هام میگفتم زودتر برم خلاص بشم بابام خیلی بداخلاق بود و دوقطبی و رو عصابمون بود واقعان اما الان دلم میخاد ی سره برم اونجا پیش بابام و مامانم بشینم باهاشون باشم