2777
2789
عنوان

چرا دوست پیدا کردن برام انقدر سخته

287 بازدید | 29 پست

امسال مدرسم عوض شده با دوستای پارسالمم همشون کات کردم بخاطر اخلاقایی که داشتن ازونجایی که درونگرام خیلییی سخته بخام بگم به کسی باهام دوست بشه و اصلا نمیتونم از اول سال تا الان تنها بودم تا اینکه یه اکیپی تو کلاس هست خیلی دوست داشتم میتونستم منم بینشون باشم بعد کلیییی کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم به یکی از اعضای اون اکیپ بگم که دوست بشیم تا الان که به یکیشون پیم دادم عین چی استرس گرفتم از استرس دل درد گرفتم😑🤦🏻‍♀️

میترسم از اینکه بگه نه نمیدونم چرا انقدر سخته برام دوست پیدا کردن:(

خوشبحالت

من از اینکه کلی دوست ریختم دور خودم اعصابم خورده 

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری که بخوای ب یکی بگی بیا باهام دوست شو درست نیس

باید خودتو تو جمعشون قرار بدی باهاشون صحبت کنی و اینا

🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
اونایی که بدردت نمیخورن کات کن

اره باید همین کارو بکنم

توهم سعی کن یکی دوتا دوست خوب داشته باشی 

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
اینجوری که بخوای ب یکی بگی بیا باهام دوست شو درست نیس باید خودتو تو جمعشون قرار بدی باهاشون صحبت کن ...

نه یکیشون نه

اینکه برم تو اکیپشون

رودررو اصلا نمیتونم تا حدی که دستم میلرزه🤦🏻‍♀️

منم این شکلی ام 

دوستی ندارم دوستی ام داشتم برای درس خوبم بوده

خارج از مدرسه هیچ دوستی ندارم با همونایی ام ک مدرسه با هم خوب بودیم مدرسه تموم بشه ارتباط قطع میشه 

الانم میرم دانشگاه دوباره جای جدید درس خوب دوست جدید

اینجوری که بخوای ب یکی بگی بیا باهام دوست شو درست نیس باید خودتو تو جمعشون قرار بدی باهاشون صحبت کن ...

اره درسته 

اسی بعد اون طرف فکر میکنه لطف کرده تورو راه داده ب گروهشون 

خودتو کم کم قاطیشون کن

چرا داری نثه بچه های کلاس اولی رفتار میکنی؟؟با من دوست میشی؟🤔🤔🤨

به نظرم یا یه روز قرار بزارین باهم برین فست فودی جایی یا دعوتشون کن خونتون به صرف عصرانه یا به بهانه اینکه به ارزوت رسیدی نهمونشون کن از بوفه ندرسه و کم کم خودتو تو جمعشون وارد کن

نه اینکه مثه بچه ها بهش بگی با من دوس میشی؟😬😬

چرا داری نثه بچه های کلاس اولی رفتار میکنی؟؟با من دوست میشی؟🤔🤔🤨 به نظرم یا یه روز قرار بزارین با ...

😂😂😂وای

اخه زیادن چجوری بگم

باید به یکیشون بگم بعد یا بقیه اوکی بشیم