2777
2789
عنوان

پانیک

96 بازدید | 18 پست

سلام

خانما اینجا کسی تجربه پانیک در گذشته رو داشته که بعد یه مدت دیگ حمله نگیره؟

من حدودا دوساله فهمیدم پانیک دارم اوایل خیلی زیاد حمله داشتم کارم می‌کشید ب بیمارستان و دکتر 

الان حدودا ۳ ماهه حمله ای نداشتم از ی طرف خوشحالم از ی طرف فکرم درگیره که اگه برگرده چی 

کسی تجربه ای داشته باهام ب اشتراک بزاره ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مادرم داشتن الان دوسه سالی هست ک دگ اون حالت ها بهشون دست نداده خداروشکر

حمله هاش ک کم شده بود یا قط شده بود باز دکتر بردینش شما؟

من دارو مصرف میکنم نمیدونم قطعش کنم یا ن🥺دکترم نیست میترسم جای دیگه برم نمیدونم چیکار کنم

میگن از افسردگیه افسردگی هم ب خاطر سردیه مغز چیزای گرم خوبه ارامش بخش مثل گلاب ، اسطوخدوس بهارنا ...

افسردگی که نبود زیاد برا من

من بیشتر تو فشار بودم الانم آنچنان خوب نیست وضعیتم ولی این که حمله هام قط شده یکم عجیبه چون اکثرا حالم بد میشد یکم میترسم الان میگم نکنه برگرده

حمله هاش ک کم شده بود یا قط شده بود باز دکتر بردینش شما؟ من دارو مصرف میکنم نمیدونم قطعش کنم یا ن🥺 ...

کلا قطع شد

اون مدتی ک بهشون حمله دست میداد خیلی از نظر. عصبی و روحی تحت فشار بودن

خواهرشونو مادرشونو با فاصله۴۰ روز از دست دادن

بعد از گذشت زمان خیلی کم شد حمله هاشون ک الان دو. سه ساله خداروشکر بهشون دست نداده

ممنونم خدا جون...
من دو ماه پیش داشتم الان ۲۰ روزه دارو میخورم

چی میخوری عزیزم؟

منم دارو میخورم آریتمی قلبی دارم داروها ضربان قلبمو بالا پایین میکنه نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد قطعش کنم میترسم برگرده 🥺

کلا قطع شد اون مدتی ک بهشون حمله دست میداد خیلی از نظر. عصبی و روحی تحت فشار بودن خواهرشونو م ...

خدا بیامرزه عزیزم 🤍

فقط جسارتا ی سوال 

داروهای مادرتون یادته چیا بود؟من سیتالورامین میخوردم با والپرودات سدیم 

از همون روز اولی ک مصرف کردم دستام بی حس میشد الان حمله نمیگیرم ولی همچنان دستام بی حس میشه

عادیه ب نظرت؟مادر شما اینجوری میشد؟