2777
2789

اون تو ماشین خودشون داداشم رانندگی میکنه 

من و مامانم تو ماشین من رانندگی میکنم 

میگه وای چرا یواش میری 

چرا سخت رانندگی میکنی گفتم من که سختم نیس 

چرا جلوت خالی بود نرفتی همیشه هم جواب میدما  

امروز هم گف دم در چرا جلو ماشین ما پارک نکردی رفتی دور 

گفتم دلم خواست پشت ماشین داداشم پارک  کنم 

دهنش بست 

چرا بعضی زن داداش ها اینقدر فضولن حالا خودش هیچ پخی نیس تو رانندگی ها 

ولش کن😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدم میاد زر میزنن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دوست منم قبل اینکه گواهینامه بگیرم می‌گفت من با سرعت صد تا میرم ، بعد که گواهینامه گرفتم تو مسیر دیدمش رانندگیش هردمبیلی بود 😂🥴 

اصلا نمیدونه کجا سبقت بگیره ، کجا نیش ترمز بزنه و سرعتش هم چهل پنجاه تا .... 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بخدا حسوووده . ولش کن دیگه هیچوقت جوابشو نده تا بترکه.‌باورت نمیشه مامانم و عمه ام هم همینن . مامانم شدیداً حسادت عمه ام رو می‌کنه ک ماشین میرونه . اونم همینجوری بهش گیر میده . هیچ دلیلی جز حسادت نیست . میخواد اعتماد ب نفستو ازت‌ بگیره .  

بخدا حسوووده . ولش کن دیگه هیچوقت جوابشو نده تا بترکه.‌باورت نمیشه مامانم و عمه ام هم همینن . مامانم ...

بهترین نظر منطقی 👌 

بعد هم که خدایی ناکرده تصادف کنی همین ها میان متذکر میشن بهت گفته بودم این کارو باید میکردی اون کارو باید میکردی 

آدم باید خودش عاقل باشه و واسه زندگیش تصمیم درست بگیره

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

داداشت میگه اون تکرار میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند