2777
2789

من قبلا تونستم حدود ٢٠ كيلو لاغر كنم اونم خيلي طبيعي با رژيم و ورزش. بعدش هم حتي دوسال ثابت موندم خيلي رعايت كردم. ولي به خاطر يه سري مشكلا قرص خوردم و اون قرصا باعث شدن وزنم دوباره برگرده😔 الان هركاري ميكنم نميتونم مثل اونموقع اراده داشته باشم ( واقعا اراده ي آهنين لازمه)

ولي چندباري رژيم هاي مختلف گرفتم اوايل خوب بود مثلا حدود ٢ ٣ كيلو كم ميكردم بعد يهو ديگه وزنم پايين نميرفت وهمونحوري ميموند و انگيزم كم ميشد ديگه ول ميكردم. اون قرص كوفتي هم هنوز ميخورم🥲😫😫 نميدونم چيكار كنم راهكار داريد؟

امکان ندارن عزیزم 

اصلا نمیشه رژیم داشته باشی و لاغر نشی شاید در حد بیست روز استپ کنی اما سریع کم میشه 

شما حتما رژیمو رعایت نکردی و ریزه خواری کردی

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

🌹ضمن خوش آمد گویی ب دوستان 🌹

🍎قوانین گروه مون ب شکل زیر🍎

https://t.me/Regime1402

لینک 

ابتدای ورود خودتون معرفی و میزان قد..وزن اولیه و وزن هدف تون اعلام کنید....با رژیم خودتون پیش میرید و ب کسی رژیم نمیدیم و صرفا برای رقابت و تقویت انگیزه و اراده و ارائه گزارش 

🦋هر وعده غذایی ک مصرف میکنید باید روزانه اعلام کنید

🦋میزان آب مصرفی روزانه اعلام کنید

🦋وزن کشی هر دو هفته یکبار میباشد

🦋اولین دوره وزن کشی تاریخ ۲۸ مهر ماه است

🦋 دو تایم ورزش یا نرمش یا رقص و.... داریم در ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح و ۱۹ تا ۲۰ عصر که در یکی یا هر دو تایم می تونید میزان ورزش خود را اعلام کنید

🦋هرگونه پیشنهاد یا انتقاد و یا تجربه خودتون در خصوص رژیم و ورزش باعث خوشحالی خواهد بود

امیدوارم در کنار هم بهترین اوقات داشته باشیم و ب هدف مون برسیم🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان ندارن عزیزم  اصلا نمیشه رژیم داشته باشی و لاغر نشی شاید در حد بیست روز استپ کنی اما سریع ...

ببین من کالری شماری میکردم شاید ریزه خواری بود ولی دیگه نهایتا از ۱۵۰۰ بیشتر نمیخوردم اون دوران