2777
2789
عنوان

زیست شناسی

8515 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من رشته زیست شناسی انتخاب کردم و هدفمم اینه تا دکترا بخونم و واقا هم علاقه داشتم رتبم خوب بود ولی هرکی بم میگه چ رشته ای انتخاب کردی میگم زیست شناسی مسخره میکنن یا میکن این چ رشته ای حتی یک از آشناهامون‌ ک دکتره میگ کارنیست و بدرد نمیخوره و من خیلی ناراحت شدم واقا اینجوریه؟ من خیلی خیلی علاقه دارم بهش

یه مش آدم هستن تو زندگی 

کارشون اینه 

میگی دانشگاه قبول شدم ، میگن تو دانشگاه برات نریدن 

میگی فلان رشته قبول شدم ، میگن بازار کار نداره ، اعتبار نداره ، بدرد نمیخوره 

میگی ازدواج کردم، میگن شوهر به چه کارت میاد؟

این ادما کارشون همینه ، نادیده شون بگیر و اگر نه اگر فردا زنده ببیننت،  میگن زندگی خوب نیست ، دور از جون بمیر.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مش آدم هستن تو زندگی  کارشون اینه  میگی دانشگاه قبول شدم ، میگن تو دانشگاه برات نریدن ...

دقیقا هی میگن چرا نرفتی فیزیو دارو پرستاری یا این چیزا

ولی بازار کار هم خیلی مهمه از من بشنو که رشته ای انتخاب کردم که بازار کار نداره و شدم یک افسرده مگه اینکه واقعا بازار کار برات مهم نباشه که مطمین باش در آخر برات مهم میشه وقتی می بینی هم سنات رفتن سرکار و درامد دارن و تو تو خونه موندی و افسردگی گرفتی

استارتر قبول کن رشته علوم پایه،کارش کمه.

رشته شما هم عمومیه .

توی ارشد حتما تخصصی برو.

من میکروبیولوژی خوندم و حتی بک روزم بیکار نبودم.

دکترا گرفتن بدون هدفم بدرد نمیخوره.

حتما با فکر جلو بره،موفق میشی

استارتر قبول کن رشته علوم پایه،کارش کمه. رشته شما هم عمومیه . توی ارشد حتما تخصصی برو. من میکروبی ...

ینی نمیتونم کارپیداکنم؟من تو حوزه های تحقیقی اینا علاقه دارم بخاطررهمین اومدم این رشته صددرصد میخوام تااخرش ادامه بدم 

ینی نمیتونم کارپیداکنم؟من تو حوزه های تحقیقی اینا علاقه دارم بخاطررهمین اومدم این رشته صددرصد میخوام ...

حوزه کار تحقیقی خیلی محدوده.

گرایش ارشد رو متناسب با علاقه ات ادامه بده.

حوزه کار تحقیقی خیلی محدوده. گرایش ارشد رو متناسب با علاقه ات ادامه بده.

ببین من خیلی به اینکه چیزای جدید کشف کنم دنبال درمان بیماریا‌ برم و اینا عاشق این چیزام‌ بنظرت این رشته بدرد من میخوره ک اینجوریم؟

منظورت‌ چیه ک میگی عمومی خب زیست شناسی جز رشته های علوم پایه هست دیگ  بخوام‌ بخونم تااخرش میخون ...

رشته زیست شناسی گرایش های زیر رو داره

1.عمومی

2.گیاهی

3.جانوری

4.سلولی مولکولی

5.ژنتیک

6.میکرولیولوژی

7.بیوتکنولوژی

8.زیست دریا

دقیقا هی میگن چرا نرفتی فیزیو دارو پرستاری یا این چیزا

ب عنوتن فوق لیسانس زیست و کسی ک تازه از مصاحبه دکتری وزارت بهداشت رد شده بهتون میگم بله زیست هیچ جا اعتبار نداره..‌حتی ا نجایی ک میخوای تغییر فیلد بدی دکتری وزارت بهداشت تا میبینن پایت زیسته اصلا امتیاز مصاحبه نمیدن...اول کاری  حداقل ارشد آناتومی وزازت بهداشت بخون  عزیزم این خیلی ب دردت میخوره...‌کاش مامایی میرفتی حداقل خبلی جلوتر بودی....همه چی علاقه نیست..من خودم برازیست گریه میکردم!!...اول راهی ب کنکور سال بعدتم فکر کن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز