2777
2789
عنوان

زیست شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 8760 بازدید | 28 پست
ب عنوتن فوق لیسانس زیست و کسی ک تازه از مصاحبه دکتری وزارت بهداشت رد شده بهتون میگم بله زیست هیچ جا ...

ولی فقط ایران اینجوریه من هدفم اینه تااخربخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم بله آناتومی به مراتب از زیست خیلی جلوتره

سلام عزیزم نظرتون درمورد این دوتا ارشد چیه

امار زیستی 

اپیدمیولوژی

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
استارتر قبول کن رشته علوم پایه،کارش کمه.رشته شما هم عمومیه .توی ارشد حتما تخصصی برو.من میکروبیولوژی ...

سلام عزیزم نظرتون درمورد این دوتا ارشد چیه

امار زیستی 

اپیدمیولوژی

امار زیستی خوبه. راحت میتونی خودت کار کنی و پروژه بگیری

اپیدمیولوژی چی؟ اون بازار کار نداره؟

ینی کلا بازار کار اینا ربطی ب استخدامی و یا جذب هیییت علمی شدن نداره؟

استارتر قبول کن رشته علوم پایه،کارش کمه.رشته شما هم عمومیه .توی ارشد حتما تخصصی برو.من میکروبیولوژی ...

یعنی شما میگین رشته میکروبیولوژی رشته خوبیه؟؟

برای تحقق رویاهام یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟🙂💕خودت باش خودت مگه چشه؟؟  هر چیزی  که آرامش تو میگیره محکوم به حذف شدنه.

سلام عزیزم منم رشته زیست جانوری رو انتخاب کردم داشتم کامنتارو میخوندم چرا بعضیا انقد حرف الکی میزنن رو نمیدونم... ببین گلی من رفتم تحقیق کردم و اینکه این رشته رو بخونی اصلا بیکار نمیشی میتونی جذب آموزش پرورش شی میتونی بری تو موسسه زیست تدریس کنی و.... اونایی ک میگن کار نیست منتظر لقمه اماده بودن  

ب عنوتن فوق لیسانس زیست و کسی ک تازه از مصاحبه دکتری وزارت بهداشت رد شده بهتون میگم بله زیست هیچ جا ...

ینی نمیشه با آزمون استخدامی معلم هم شد؟ من امسال زیست جانوری روزانه قبول شدم نمیتونستم شهریه ی ازاد برسونم الانم چون روزانس یه سال از کنکور محرومم نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

منظورت‌ چیه ک میگی عمومی خب زیست شناسی جز رشته های علوم پایه هست دیگ بخوام‌ بخونم تااخرش میخونم دیگ ...

ببین بهتره تو ارشد ازمون بدی بری یه رشته ای که زیر نظر وزارت بهداشته اینجوری فرصت شغلی بهتری هم داری علاقتم دنبال کردی