2777
2789
عنوان

💩به زندگی

370 بازدید | 29 پست

حق من این زندگی نبود

دلم میخواد عمرم کوتاه باشه زودتر بمیرم، کاش توی غزه به دنیا اومده بودم یه موشک میخورد تو فرق سرم زندگیم تموم میشد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

این همه درس بخون، استرس، توی گرما و سرما بدون پول برو بیا. مسخره شدن. آرزوی ابتدایی ترین چیزا رو داشتن همش به این امید که درس میخونی در آینده یه گوهی میشی. آخرشم هیچ، هنوزم دستم توی جیب خالیه بابامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم اسی، درس بخونی و نتونی شغل موردعلاقتو داشته باشی فقط عذاب میکشی، مث من

تازه هی سرزنشتم کردن تو که درست خوب بود چرا نمیاونی قبول بشی، چرا فلانی قبول شد!

من به خاطر سوالای بقیه دیگه از خونه بیرون نمیرم، اما خونوادمو چیکار کنم؟! انگار قسمت من نیست که شاغل بشم، همکلاسیایی که از من ضعیف تر بودن قبول شدن اما منی که بهشون درس یاد میدادم نه!

انگار قسمت منم اینه که بدبخت بمونم

خداروشکر کنید قدر چیرایی کوچیک زندگیتون رو بدونید همین چشمایی که دارن میبینن ناشکر نباشید وقتی اعتراض میکنید بیشتر اعتراض براتون میاد

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
تازه هی سرزنشتم کردن تو که درست خوب بود چرا نمیاونی قبول بشی، چرا فلانی قبول شد! من به خاطر سوالای ...

دقیقا خانواده منم مث تو،،ولی من امید دارم شاید آزمون استخدامی قبول بشم، فقط میخوام قبول ک شدم بزارم برم از خونه بابام،دیگ تو اون مرحله م ک دوس ندارم کسی کنارم باهام زندگی کنه،میخام تنها باشم و برا همینم نیاز دارم استخدام شم تا ثبات مالی داشته باشم