2821
2789
عنوان

حسادت می کنم 😔

496 بازدید | 27 پست

یک دختر عمه دارم همین خودمه که سه تا خواهر داره هر چهارتاشون خوشگل و سفید هستن و وضع مالی پدرشون هم از اول اوکی بود من خیلی چهره معمولی دارم همیشه از همون دبیرستان همه فامیل برای پسراشون میرفتم خواستگاری دختر عمه ام حتی یکبار مادربزرگم (مادرپدرم ) برگشت به مامانم گفت که آره فلانی تو خونه شما فلانی  ( دختر عمه ام ) رو دیده خیلی ازش خوشش اومده رفته خواستگاری منظورش این بود من رو نپسندیدن من خواستگار نداشتم ولی اون خیلی زیاد داشت درسش رو هم نخوند ولی  با یکی ازدواج کرد که مادر پسره می گفت پسرم رفته حرم امام رضا گریه که خدایا من فلانی (دختر عمه ام ) از تو میخواهم کاری کن باهاش ازدواج کنم .

الان خوشبخته؟

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چیزا اصلا ارزش حسادت نداره، معلوم نیست زمونه چطور رقم بخوره

مهم آخر و عاقبت آدم هست ایشالا خوشبخت بشی

با کسی ازدواج کنی که عاشقت باشه و تمام دنیا رو در اختیارت بذاره

الان پسره که فقط حرفش حرف دختر عمه ام هست پولداره کارخونه داره دو سه تا خونه دختر عمه ام از همه نظر ساپورت می‌کنه حتی مادرپسره یک مدت دختر عمه ام رو اذیت می کرد شوهرش گفته بود نمی‌خواد خونه مامانم بیای اذیتت میشی طرف زنش بود دوسال قطع رابطه بودن ولی وقتی به خودم نگاه میکنم شوهرم خوب نیست عشق و عاشقی بلد نیست طرف مامانشه دلش میخواد من کلفت ننه اش باشم البته هیچ وقت موفق نشده ولی کجا عدالته که یکی اونجوری یکی هم مثل من 

دخترایی که زیاد خواستگار دارن شانس ندارن نمونه اش خواهر من 

عزیز اینا ۱۲ ساله ازدواج کردن دو تا دختر دارن هنوز بعد دوازده سال شوهرش فقط به حرف زنشه همیشه خونه مادرزنشه . مسافرت با زن و بچه هاش هرسال میرن شوهر من هنوز منو یک سفر دوتایی نبرده فقط منتظره داداشش کی بگه بیا من و زن و بچه هام رو ببر این بره ببره 

عزیزم این چیزا اصلا ارزش حسادت نداره، معلوم نیست زمونه چطور رقم بخوره مهم آخر و عاقبت آدم هست ایشال ...

ازدواج کردم هفت ساله بچه دارم ولی شوهرم خیلی خوب نیست .