بچها یکم طولانی شد ولی لطفا نظرتونو بگید
محل کار من و مامانم نزدیک به هم هستش (دفتری که من توش کار میکنم پشت ساختمونیه که مامانم کار میکنه) من نیم ساعت زودتر تعطیل میشم ، دیگه میرم پیش مامانم میشینم تا با هم بریم خونه. یه پسره اونجا کار میکنه نمیدونم چند سالشه ولی مامانم میگه دانشجوهه( تو یه اتاق دیگس پسره) تا میبینه تو دوربین که من اومدم همش میاد از مامانم سوالای الکی راجب کار میپرسه .موقع حرف زدن هم نفس نفس میزنه نفسش بالا نمیاد انگار کل پله ها رو دوییده😂در صورتی که همیشه از آسانسور استفاده میکنه .حتی یه بارم وقتی اونجا بودم اومد به مامانم گفت فلان جا نیرو میخوان برای کار و اینا عصرا ،بعد مامانم گفت نه دخترم فعلا همون صبا مشغول باشه تا بعد ببینیم خدا چی میخواد 😂یه بارم من داشتم میرفتم دفتر خودمون از یه مسیر دیگه بعد اتفاقی دیدیم همو اونم داشت میرفت دفتر یهو سلام و احوال پرسی کرد گفت ببخشید میشه از تلفنتون استفاده کنم ، اولش یکم قیافمو کردم توهم و گفتم چرا؟؟ گفت یه نفر هرچی زنگ میزنم جوابمو نمیده میشه اگر امکانش هست با موبایلتون زنگ بزنم بش شاید شماره غریب جواب بده ، دیگه من دادم بهش بعد یه چند دیقه ای همینجوری حرف میزد با تلفنم با اون طرف( راجب کار و این چیزا) بعد شماره خودشو زد تو گوشیم (اون اولیو که داشت حرف میزد پاک کرده بود) شماره خودشو زد گفت اگر کاری داشتید بهم بگید خیلی ممنونم لطف کردید انشاالله جبران کنم.
بعضی وقتا هم صب که مثلا میرم واسه خودم خوراکی بگیرم واسه مامانم هم میبرم ، بعد وایمیسه دم در که من باش سلام و خدافظی کنم موقع اومدن و رفتن.من تا به امروز سنگین رفتار کردم و احترام گذاشتم.حالا به نظرتون واقعا این کارارو از روی سادگی انجام میده یا منظوری داره...؟
عموش هم اونجا کار میکنه پیش مامانمینا