2777
2789
عنوان

زندگیم....

105 بازدید | 8 پست

تو رو خدا راهنماییم کنید این چه زندگی من دارم همسرم منو قربونی خانواده اش میکنه و خانواده اش و خودش به طور کل دروغگو هستن و متظاهر و خیلی دیر فهمیدم منو همش کتک میزنه دیگه خسته شدم خانواده ام مخالف بودن ولی من تمام پلام رو شکستم چیکار کنم

عزیزم اگه اوایل زندگیته پس طبیعیه که عروس اول موش آزمایشگاهی میشه،بایه مشکل پاپس نکش،بچه که بیادشوهرت وابستگیش کمترمیشه اوایل زتدگی همه پسراآویزون خانواده ان بعدن خانواده خسته میشن ازدخالت به مرحله رهاسازی میرسه که میگن به ماچه زندگی خودشونه،کمی صبرکن ومشکلاتت روباسیاست حل کن میدون روخالی نکن وبازیرکی حرکت کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اگه اوایل زندگیته پس طبیعیه که عروس اول موش آزمایشگاهی میشه،بایه مشکل پاپس نکش،بچه که بیادشوهر ...

چقدر اخه همش دارم کتک میخورم خسته شدم چند بار خواستم خودکشی کنم دیگه نمیکشم

اره ولی به چه دردم میخوره وقتی همه جا برام جهنم هستش

یه بارکتکت زدخودتوبنداززمین یعنی بیهوش شدی بزارپای اورژانس بازبشه وبترسه که نکنه شکایت کنی،اونجاهم مطرح کن همسرت کتک زده بعدمهریه اجرابزارهم میره زندان هم پول بدست میاری وگرنه همش بایدکتک بخوری اینطوری هم خودش هم خانواده اش حساب کاردستشون میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز