2777
2789
بگو ماه تولدم اوله اسمم میگی اشتی میکنیم سر زندگی برمیگردیم یا طلاقمون ثبت میشه

متاسفانه طلاق میگیری 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که اول اسمش الف هست رو من کراشه؟ 😂

فکر کنم جواب دادمش ن یا ندادم؟😶

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
حس رضا و عرشیا بهم چیه؟ ممکنه. با رضا ارتباط داشته باشیم اگه فاال نیست بگو

عرشیا روت کراشه ولی رضا نه 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
فکر کنم جواب دادمش ن یا ندادم؟😶

نه اون یکی دیگه بود😔😂

حق😂😂😂💔 حالا ببخشید میشه حس پسر خالمم بگی

پسرخالت از درون ازت متنفره ولی تو ظاهر یه کاری میکنه بفهمی مثلا عاشقته

خاک تو سرش برا چی مگه چیکارش کرردم

نمیدونم ولی آدم بشدت حسودیههه

نه اون یکی دیگه بود😔😂

ازت خوشش میاد مغروره خودشو دس بالا حساب می‌کنه بدش نمیاد ت سمتش بری ولی بهتر اینکار رو نکنی از طرفی هم ت گذشته شکست عاطفی داشته احتمال این که قدمی برات برداره هست

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐