2777
2789
من کلی ریپلای کردم میشه منو بگید خواهش میکنم🥺

میشه فردا جوابتو بدم قربونت برم 💫

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
😢میترسم  بنظرت میبینمش؟؟؟ ببخشید اینقد سوال میکنم اگه ببینمش تذکر بدم اتفاقی نمیفته

اگه تذکر بدی بیشتر لج میکنه و نقطه ضعفتو میفهمه. اگه بفهمه باهاش رل میزنی اونوقت اتفاقی نمی‌افته ولی ازش فاصله بگیر خطرناکه

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه تذکر بدی بیشتر لج میکنه و نقطه ضعفتو میفهمه. اگه بفهمه باهاش رل میزنی اونوقت اتفاقی نمی‌افته ولی ...

عوضی یعنی هنوز میخاد باهاش رل بشم....

عزیزم تو حیات درست در میاد؟

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
شوهرم الان کجاس

ببخشید حس خوبی از همسرتون نگرفتم کلی انرژی منفی داره  ولی هرجایی هست جای خوبی نیست

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
عوضی یعنی هنوز میخاد باهاش رل بشم.... عزیزم تو حیات درست در میاد؟

۷۰ درصد درسته🙂

اینم شانس منه 😂😂شب خوش

ن شانس یعنی خودت در اصل داستان

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
اينو ب من ميگى عزيزم🥹

۱۴۰۵ به ذهنم اومد😑متولد بهار

ن شانس یعنی خودت در اصل داستان

اونی که اول اسمش الف هست رو من کراشه؟ 😂

فردا اومدی منم بلایک لطفا

باشه عزیزم